Akyazı, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu;

"Genel merkez, genel kurul kararı almış ne gam... Kristal-İş Sendikamızın aldığı her kararda izimiz olacak. İster 66 delege, ister 45 farketmez. Cam işçsinin ve onun kurumu Kristal-İş'in üstüne karabasan gibi çökmüş bu havayı dağıtmak, iyi bir geleceğe dair umutları var etmek için her ortamda bir sözümüz olacak. Değilmi ki özü doğru olanın, demokrasiden yana duranın, haramileri ifşa edenin sözü bitmez. Bizim de sözümüz bitmeyecek. Kristal-İş sendikamızı mücadeleci, demokrat sendikalar saflarına yeniden katacağız.

Eğer 19 Eylül 2020'de yapılacak olağan genel kurul iptal edilmez ve gerçekleşir ise yine de Eskişehir işçisinin iradesi ve Kristal-İş Sendikasının engin tecrübelere sahip delegasyonunun kabulü ile genel başkanlığa adayım. 

Bundan kaçınacak hiç bir durum söz konusu degildir.

İçinde bulunduğumuz sendikal mücadelenin bize öğrettiği şey budur. Rüzgâr hangi yönden eser ise essin; başarı senin duruşundadır.

Dik durmaya, korku duvarlarına karşı mücadeleye devam edeceğiz; cam emekçisi sen varsan biz zaten hazırız. Selam ve saygılarımla" dedi.