Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’yi ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Bilge’yi makamında ziyaret eden Dr. Jale Nur Süllü, şehrin gündeminde olan konular ile ilgili bilgi aldı. Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi, Eski Devlet Hastanesi alanı başta olmak üzere birçok konuda İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’den bilgi alan Süllü, ayrıca Deliklitaş Mahallesi’nde atıl olarak duran Verem Savaş Dispanseri’nin eski hizmet binasının güvenlik açısından kaygı yarattığını belirtti. 

Dr. Jale Nur Süllü “Deliklitaş Mahallesi’nde bulunan eski hizmet binasının demir korkuluklarının sökülerek çalındığını ve güvenlik açısından tedirgin olduklarını mahalle halkının belirtmesi üzerine binayı yerinde inceledim ve bilgi almak için İl Sağlık Müdürümüzü ziyaret ettim. Kendisine bina ile ilgili kaygılarımızı ilettik. Kendisi de konu ile ilgili gerekli incelemeyi yapacağını söyledi. Ayrıca şehrimizde gerçekleşen sağlık yatırımları ile ilgili bilgi aldık. Bizleri ağırlayan ve bilgi paylaşımında bulunan Sayın Doç Dr. Uğur Bilge’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge de “Sayın Süllü’ye çalışmalarımız ile ilgili bilgi verdim. Nazik ziyaretinden dolayı CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü’ye teşekkür ediyorum” dedi.