Demiryol İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ramazan Uysal şöyle konuştu:

"Yunusemre Caddesi üzerinde Odunpazarı istikametinde seyir yapmakta olan 26 GP 287 plakalı halk otobüsü şoförü Mustafa Kızıldağ, Yunusemre Caddesi üzerinde kırmızı ışıkta beklerken, aracın yanına gelen kimliği belirsiz kişi niye yol vermiyorsun diyerek küfürler savurmaya başlamış ve arkasında saklamış olduğu baltayla boynundan feci şekilde yaralayarak kaçmıştır.

Sabahın beşinden gecenin geç vakitlerine kadar direksiyon başına görevini yapan, insanlara hizmet için yoğun trafik ve dar sokak aralarında yaz kış demeden her türlü zor şartlarda, hastanın, yaşlının, engellinin, öğrencinin kısacası tüm Eskişehirlilerin ulaşımını sağlamak için yoğun streslerine rağmen canla başla gayret gösteren arkadaşımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz

Yaralanan arkadaşımız tez şifa diliyoruz. Her geçen gün artan bu olaylar ve ağırlaşan çalışma koşulları karşısında tüm çalışma arkadaşlarımızın ve evde bekleyen ailelerinin korku ve endişeleri artmaktadır. Yetkililerden çalışma koşulları ile ilgili gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz"