Eskişehir'de artışı sürdüren yeni tip koronavirüs salgınına bir sağlık çalışanı daha yenik düştü. 

Özel Ümit Hastanesi çalışanı Mehmet Say, yakalandığı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Mehmet Say'ın vefat haberi Eskişehir sağlık camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Hastaneden başsağlığı mesajı

Özel Ümit Hastanesi, hayatını kaybeden Mehmet Say için bir bsşsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda "Çok değerli çalışma arkadaşımız, sağlık çalışanı Mehmet Say’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören ve  hayatını kaybeden değerli sağlıkçımıza  Allah’tan rahmet, ailesine, çalışma arkadaşlarımıza ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Seni Unutmayacağız... Derin Üzüntü İçindeyiz..." denildi.

Yılmaz Büyükerşen'den mesaj

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, "Pandemi boyunca büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızı bir bir kaybediyoruz. Son olarak Özel Ümit Hastanesi çalışanı Mehmet Say'ı salgın nedeniyle kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve çalışma arkadaşlarına sabır diliyorum" diyerek başsağlığı dileğinde bulundu.  

Büyükerşen, "Sürecin başından beri fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın emeklerinin heba olmaması için lütfen kurallara uymaya devam edelim. Vaka sayılarının her geçen gün arttığı şehrimizde, önce kendimizi sonra sevdiklerimizi korumak için maske takmadan lütfen dışarı çıkmayalım" ifadeleriyle de Eskişehirlileri koronavirüs salgınına karşı bir kere daha uyardı.