Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel "Daha önce birçok sefer sorduğumuz fakat cevap alamadığımız, Eskişehirspor için ciddi bir gelir sağlayacak olan Eskişehirspor sevdalılarını rahatsız eden Esstore konusunu tekrardan gündeme getirme ihtiyacı hissedilmiştir. Sorduğumuz sorulara mertçe verecek cesareti olmayanların taraftarın yüzüne nasıl baktığını ve şehir de nasıl yüzleri kızarmadan gezdiğini gerçekten merak ediyoruz.

HESABINI TARAFTARA BIRAKIYORUM: Eskişehirspor’umuzun bu zor günlerinde, AKP Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın işlettiği Esstore’u kulübe devretmek için sözde her türlü fedakarlığı yaptığı fakat bunun yanın da 600 milyar isteyerek ne kadar Eskişehirspor sevdalısı olduğunu ve Eskişehirspor üzerinden kendisine rant sağlayarak nasıl bir fedakarlık yaptığının hesabını, taraftara ve kamuoyuna bırakıyorum.

ESSTORE'U ALIRKEN YAPILAN ANLAŞMA NEREDE?: Fakat şunu da sormadan duramıyorum. Volkan Doğan Esstore’un işletmeciliğini alırken mağaza da kaç lira değerin de Eskişehirspor’a ait ürün ve demirbaş olduğunu, mağaza da bulunan ürün ve malzemeler karşılığında kulübe herhangi bir ödeme yapıp yapmadığını ve Esstore’u alırken yapılan anlaşmanın nerede yapıldığını merak ediyoruz? 

CİDDİ PARALAR KAZANDIĞI DOĞRU MU?: Ayrıca bu günlerde Eskişehirspor Yönetimi’nin kulübe mali kaynak yaratma adına başlatmış olduğu her eve iki forma projesinde satılan formalar üzerinden AKP İlçe Başkanı Volkan Doğan, pay alıyor mu? Sözde fedakarlık yapan AKP İlçe Başkanı’nın Eskişehirspor üzerinden ciddi paralar kazandığı doğru mu?