Günay mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde gerçekleşen milli mücadelede, milletimizin üstün iradesi ve kararlılığı ile elde ettiğimiz, en büyük kazanımımız olan Türkiye Cumhuriyetimizin 95. Yılı kutlu olsun.

95 yıldır her geçen gün daha da artarak yüreklerimizi dolduran birlik ve beraberlik duygusu, demokrasi ve ulusal egemenliğe olan inancımız, toplumsal huzurumuzun en önemli güvencesidir. Bizler de demokrasimizin ve ulusal egemenliğimizin yılmaz bekçileri olarak ülkemizin yarınları için hep birlikte çalışmaya ve üretmeye devam etmekteyiz.

Demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesi ve en büyük teminatı olan Cumhuriyet, çocuklarımıza miras kalacak en büyük armağandır. Bu uğurda Türk milleti olarak, milli irade ve demokrasi mücadelesinden bir gün bile ödün vermedik, vermeyeceğiz. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve o gece gösterilen şanlı direniş de milletimizin ilelebet bu mirasın koruyucusu olduğunun göstergesidir.

Birlik ve beraberliğimizin baki kalacağı nice 95 seneler diliyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.