Eskişehir Ekspres

2017’nin şehir ekonomisi adına beklenenlerin alınamadığı bir yıl olarak geride kaldığına değinen Başkan Adayı Sezer, 2018’in ise her şeyin daha farklı bir yıl olmasını diledi.

BİR KAYIP YIL DAHA YAŞANMASIN: ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer, yeni yıl nedeniyle yayımladığı yazılı mesajda, 2018’den beklentilerini dile getirdi. Yeni yıldan beklentilerin çok fazla olduğuna değinen Sezer, “Ticaret üyelerimiz maalesef ki küçülme yaşadıkları bir yılı geride bıraktı. Fakat önümüzdeki sürece umutla ve hayalleriyle giren bir şehir ekonomisi var. Ticaret erbaplarımız bir yılı daha kayıp bir yıl olarak geçirmek istemiyor.” dedi. 

KAZANÇ YILI OLSUN: Yeni yılın eskisi gibi olmaması için genç ve dinamik ekibi işe her zaman sahada olacaklarını anlatan Sezer, “Yeni yılda şehrimizin ekonomisini önemli dönemeçler bekliyor. Kilometre taşı olacak bu dönüm noktalarını şehrimizin en iyisi ile atlatacağını umut ediyorum. Böylece Eskişehir’imiz kazanç kapısını yeni yılla birlikte İnşallah aralayacaktır. Bu vesile ile başta hemşehrilerim olmak üzere ülkemize 2018’in hayırlar getirmesini diler, sağlık, mutluluk ve başarılarla geçecek günler temenni ederim” diye konuştu.