Selin Uz | Eskişehir Ekspres

Kampaya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kendi eliyle fidan dağıtan Karacan kapmayanın önemine vurgu yaptı. Karacan vatandaşlardan fidanları mutlaka toprakla buluşturmalarını rica etti. Konu ile ilgili Karacan “Orman Bölge Müdürlüğü tarafından halkı ağaç konusunda bilinçlendirmek için kampanya yapıldı. Akanımız Veysel Eroğlu’na teşekkür ederim. Bu kampanyalar vatandaşımızın bilinçlenmesi, ağaca, toprağa yakınlaşması için özellikle gençlerimizin ağaç sevgisini arttırmak için çok önemli bir kampanya” dedi. 

YATIRIMLARIN HADDİ HESABI YOK: Karacan “Yeni yıl ile beraber bütçemiz Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’den geçti. Yeni yıl ile beraber eksiğimiz tabi ki vardır ama şimdiye kadar Eskişehir’e yapılan yatırımların haddi hesabı yok. Yeni yıl ile beraber cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın talimatıyla yatırımlarımız devam edecek. Başbakanımızın Kırklareli programında yanındaydım. Beraber tüm illeri geziyoruz ve vatandaşlarımızın isteklerini not ediyoruz.  Eksiklikleri cumhurbaşkanımıza arz ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ: Karacan Eskişehir ile ilgili “Eskişehir ile ilgili de eksikler olabilir. Normaldir. 2018’de yatırım programında onları da yapacağız. Her taraf çalışıyor. Bir taraftan eğitim, hastaneler, barajlar, göletler bir taraftan şehir hastanemiz belli bir aşamaya geldi. İnşallah şehir hastanemizde çok farklı bir model uygulanacak. Ulaştırma ile ilgili iktidara düşen ulaştırmadaki aksaklıkları gideriyoruz. Çukurhisar’da istimlâk sorunu var o çalışılıyor ama köprü bitmek üzere. Sarıcakaya ve Alpu yolumuz var. Bu yolarlıda 2018 yılı bütçesinde ayrılan paydan en iyi şekilde yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.