aZall.com Yönetim Kurulu Başkanı Emre Demir’in eşi Kelebek Çocuklar Derneğinin Eskişehir'deki gönüllü annesi aynı zamanda SMA Tip2 hastası Toprak bebeğin de “gönüllü annesi” olan Ebru Demir’den ikinci destek.

Kahvaltıda 40 bin lira topladı

Ebru Demir, geçtiğimiz günlerde Toprak Bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere valiliğin izni ile ailesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek olmak gelirini kampanyaya bağışlamak için kahvaltı etkinliği de düzenlemişti.

Kahvaltıdan elde edilen 40 bin TL geliri kampanya hesabına yatırmıştı.

İki günlük kampanya 

“SMA Tip2 hastası Toprak bebeğin de bebeğin gönüllü annesiyim. 25 gün önce toprak bebekten haberim oldu o günden beri ben ne yapabilirim diye düşünüyordum” diyen Ebru Demir, “Herkes bir şeyler yapabilir. Bizler çok duyarlıyız. Kampanya çok güzel ilerliyor bu para toplanır ama zamanımız çok kısıtlı. Toprak bebeğin 900 gr almaması için zaman çok daraldı. Ayrıca buradan sizlere güzel bir duyuru yapmak istiyorum. Eşim Emre Demir ile birlikte Toprak bebek için başka ne yapabiliriz diye düşünürken 27 Haziran 12. Evlilik yıl dönümümüz. Eşimle birlikte bir karar aldık. Eşimim yönetim kurulu başkanı benim de yönetim kurulu üyesi olduğum aZall.com dan 29-30 Haziran’da yapılacak olan alışverişin tüm kazancını Toprak bebeğe bağışlayacağız. aZall.com sadece Eskişehir’de değil Tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. aZall.com sitemizde tüm kategorilerden yüzbinlerce ürün var. Çoktandır almak istediğiniz bir ürünü Toprak bebeğe destek için alabilirsiniz veya rutin yaptığınız ev alışveriş ihtiyacınızı, çayınızı şekerinizi bakliyatınızı da alabilirsiniz. Toprak bebek için belki bir elektronik eşya veya giyim eşyası da tercih edebilirsiniz. Lütfen eğer alışveriş yapacaksanız takviminizi işaretleyin ve 29/30 Haziran'da alışverişinizi yapın. Toprak bebeğe nefes olun” dedi.