Eskişehir’den Han’a gidecek belediye otobüsünün şoförü ayakta kalan yolcuların inmemesi üzerine kontağı kapattı, polis çağırdı. Yaşanan kriz nedeni ile saatlerce ayakta bekleyen bazı kadın yolcular baygınlık geçirdi. 

DIŞ İLÇELERE GÖSTERMELİK ULAŞIM: Diğer yandan yolculara Büyükşehir Belediyesinin ek araç göndereceği söylendi. Ancak iki saati aşkın bir süre geçmesine rağmen ek araç gelmeyince bazı kadın yolcular ayakta beklemekten dolayı baygınlık geçirdi.

Vatandaşlar yaşananlara tepki göstererek dış ilçelere ulaşımın göstermelik olarak yapılmaktan kurtarılmasını istediler.

ŞOFÖR KONTAK KAPATTI: Edinilen bilgilere göre, saat 16’da Odunpazarı’ndan hareket ederek Han’a gidecek olan belediye otobüsüne çok sayıda yolcu bindi.

Otobüs şoförü “Ayakta yolcu götürmek yasak” iddiası ile fazla yolcuların inmesini istedi. Başka bir otobüsün olmadığını dile getiren yolcular da inmek istemedi ve “Başka çaremiz yok, ayakta da olsa gideceğiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bunun üzerine şoför hareket etmedi. Ayakta kalan yolcularla tartışan şoför yolcular inmeyince polis çağırdı. Polisin gelmesinden sonra tutanak tutuldu.