Elbir, Kurt’un 4 yıllık hizmetleri toplantısında Odunpazarı ilçesindeki bütün mahallelerin üst yapılarının hiçbir sorununun bulunmadığını söylediğini belirterek, açıklamaların doğruyu yansıtmadığını mahallelerinde pek çok sorunun bulunduğunu ifade etti.

Sorunun tüm mahalle halkını ilgilendirdiğini belirten Elbir, “Gösterdiğim fotoğraflar 15 Nisan 2018 Pazar gününe aittir. Yani Kazım Kurt’un yapmış olduğu toplantının bir gün sonrasıdır. Maalesef asfaltlar böyle yarılmış, parçalanmış, tretuvarlardan yürünmüyor paramparça olmuş. Kazım Kurt bu tretuvarlardan yürüyebiliyorsa yürüsün bakalım” diye konuştu.

Engelliler isyan ediyorElbir, “10 yaşındaki engelli bir kardeşimizin ailesi isyan ediyor. Engelli çocuğum var engelli arabası ile evime giremiyorum diyor. Engellilere her hizmetin verildiğini söyleyen Kazım Kurt Kırmızı Toprak’lı engelli yollarını engeli sakinlerinin zorluklarını gelsin görsün.

Kazım Kurt mahallelerde çöp sorununun bulunmadığını söylüyor. Sokaklar çöplerle ve atılan eşyalarla dolu. Odunpazarı Belediyesinden 3 adet çöp konteynırı istedim 4 aydır gelmedi. Daha önce de yapmadıkları hizmetler için söylemiştim. Odunpazarı Belediyesi görmüyor, duymuyor, çalışmıyor. Kazım Kurt, gelmedi, görmedi, çalışmadı” dedi. 

Ödeneğimizi kestiMuhtarlıklara her ay ödenen 330 liralık ödeneğin kendilerine yapılmadığını kaydeden Elbir, “Bize verilen hakkı neden geri alıyorsun. Belediyelerin muhtarlara vermiş olduğu 330 liralık ödenek muhtarlığımıza yapılmıyor. Benim haklı söylemlerim nedeniyle. Diğer 85 muhtarımız var onların hepsine ödeniyor bu para. Ama Kırmızı Toprağa geldiği zaman ödenmiyor. Bu konuda çok görüştüm. Vermiyorum diyor direk, hiçbir gerekçe de göstermiyor” dedi.