AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı Tefon'un açıklamasından satır başları:

İstikrara, büyümeye, kalkınmaya gelince 'tamam' diyenler, iftiraya, yalana, hileye gelince 'devam' ediyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adaylığımı açıkladığım ve projelerimden bahsettiğim günden bugüne birtakım kişilerce şahsıma karşı iftira ve karalama kampanyası başlatılmıştır. Esasında yapılmak istenen bir algı operasyonu yaratmaktır. Bu iftira ve karalama çalışmalarını her zamanki gibi ellerine yüzlerine bulaştıran bu kişilerin, milletin yararına ve faydasına olan projelere, kalkınmaya ve istikrara karşı olan düşmanlıkları zaten bilinmektedir.

Milletimiz için tek bir çivi bile çakmamış, taş taş üstüne koymamış bu kişilerin, photoshop ile fotomontaj yapma, vatanına ve milletine hizmet eden kişileri ve kurumları yıpratma, millete hizmet için yapılan projelere engel olma, iftira atma, karalama ve yalan söyleme konularında uzmanlık kazandıkları görülmektedir.

Bilindiği üzere, son zamanlarda sosyal medyada yer alan, kutsal değerlerimizin adları dahi ayaklar altına alınarak hazırlanan, aslı astarı olmayan, bilgim dışında yapılan ve benim söylemim gibi gösterilen bir paylaşım hakkında Odunpazarı Polis Merkezi Amirliği'nden suç duyurusunda bulunmuştum. Yapılan araştırmalar neticesinde sonucu görünce hiç de şaşırmadığımız bazı isimler tespit edilmiştir. CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Özlem Şahin tarafından manipüle amaçlı paylaşılan ve binlerce insanın kandırılarak yanıltılmasına neden olan bu karalama kampanyası ile ilgili eminim ki CHP yönetimi de devreye girecek ve gerekli açıklamalar yapılacaktır. CHP Milletvekili Aday Adaylarından Özlem Şahin’in paylaştığı gönderi Eskişehir 7. Noterliğince 11/05/2018 tarihinde saat 16:57 itibariyle Türkiye Noterler Birliği Bilişim Sistemi kullanılarak kayıt altına alınmış ve 20180511190824 içerik numarası ile tespit edilerek tutanağa bağlanmıştır.

Ancak yolları düştüğünde veya seçim zamanı geldiğinde caminin yolunu bulabilen bu kişilerin bir karalama ve iftira atma kampanyası uğruna,  Yüce Allah’ın, Sevgili Peygamberimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın adını kullanması bizleri hiç şaşırtmamıştır. Kutsal değerlerimizi böylesine çirkin ve iftira dolu bir manipülasyona dâhil eden, manevi değerlerimizi hiçe sayan ve seçim sürecindeki başarımı olumsuz etkilemek için her türlü yalan ve iftiralarla dolu paylaşımları yapan bu kişileri Allaha havale ettiğimi belirtmiştim. Söz konusu paylaşımların fotomontaj olduğunu anlamadan, doğruluğunu araştırmadan paylaşan, bu oyuna istemeden dâhil olan kardeşlerim de var. Onlardan da kimler tarafından nereye çekildiklerine ve nelere alet edildiklerine bakarak çok iyi düşünmelerini rica ediyorum. Elimizden geldiğince bu kardeşlerimizin hepsine ulaşmaya çalıştık. Bu can bu bedende var olduğu sürece gönül kapımız herkese açık olacaktır.

Milletimizin hizmetkârı olabilmek adına, Eskişehir’de Halkımızın büyük teveccühünü alan ve projeleriyle ön plana çıkan aday adayı olarak bu tür çirkin propagandalarla yara almayacak kadar güçlüyümdür. Meyve veren ağaç taşlanır. Eskişehir’de yedi milletvekilinin yedisini de Allah’ın izni ile alacağımızı anlayan fetöcü hainler ve bir takım karanlık güçler yine kirli işler içine girdiler. Eskiden gazete manşetleri ile hükümet devirip ülkeyi karıştıranlar, bugün de aynı zihniyet ile bu işi twitter, facebook gibi sosyal ağları kullanarak başaracaklarını düşünmekte ve her geçen gün daha da fazla hayal kırıklığına uğramaktalar. Çıktığımız bu yolda Elhamdülillah her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz. Bu tür çirkin iftira dolu söylem ve yalanlara karşı sabreden kimse zafere ulaşacaktır. Kerameti kendinden menkul olanlar bizi bu yoldan döndüremez ve yıpratamaz.