Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarete Dernek Başkan Vekili Hüseyin Turhan,Genel Sekreter Osman Nebioğlu ve Oktay Özçelik katıldı.

Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban Beyinde hazır bulunduğu görüşmede Dernek Başkan Vekili Hüseyin Turhan yaptıkları faaliyetler hakkındaa Cemalettin Sarara bilgiler verdi.

Yıllar önce Eskişehirden bir heyetle karadenizi gezmeye gittiklerini söyleyen Cemalettin Sarar özellikle Gümüşhane’nin Karaca Mağarasını çok beğendiklerini,dikit ve sarkıtların muazzam olduklarını sözlerine ekledi.

Gümüşhane’yi gönlünde çok farklı bir yere koyduğunu belirten Sarar 1969 yılında ehliyetini Gümüşhaneden aldığını söyledi.

Cebinden çıkarttığı ehliyetini dernek yöneticilerine gösteren Cemalettin Sarar şunları söyledi.”Bu ehliyetimi 49 yıl önce Gümüşhaneden aldım.Her ehliyetimi cebinden çıkarıp baktığında Gümüşhayi hatırlıyorum. Mütevazi bir şehrimiz.Davetiyeniz için çok teşekkür ederim. Gümüşhaneliler Derneğinin faaliyetlerini basından takip ediyorum.Sizleri kutluyorum.anlamlı bir kurtuluş ve şehitlerimizi anma gecesi düzenlediğiniz için.Ülkemizin zor günlerden geçiyor. Hep birlikte el ele tutuşarak,mehmetçiğimizin yanında birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ederek sıkıntılı süreci atlatacağız inşaallah.” Dedi.

Daha sonra Sarar giyim fabrikasını Dernek yöneticilerine gezdiren Protokol Müdürü Alaattin Çoban geceye katılacaklarını sözlerine ekledi.