Eskişehir Ekspres

Geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla gerçekleşen genel kurulların ardından güven tazeleyerek görevlerine devam eden Başkan Suat Er ve Başkan Gazi Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sezer, başarı dileklerini sundu.

ETO DESTEK VERECEKHem Esnaf Kefalet Kooperatifi hem de Şoförler Odası için yapılan kongreleri kazanarak yeniden başkanlığa seçilen Suat Er’i ve Emlakçılar Odası seçimlerini tekrar kazanan Gazi Çelik’i makamında ziyaret eden ETO başkan Adayı Sezer, ilk olarak başarısından dolayı başkanları kutladı. Daha sonra şoför esnafının sorunlarını Başkan Er’den dinleyen Sezer, çözüm bekleyen sorunların çözümü noktasında ETO olarak kendi dönemlerinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

TİCARETİN GETİRİSİ HEPİMİZE OLACAKEsnaf Kefalet Kooperatifinin de Eskişehir ticareti adına son derece stratejik bir değere sahip olduğunun altını çizen Başkan Adayı Sezer, “Bizim hedeflerimiz arasında Eskişehirli esnaf ve tüccarımıza her türlü desteği sağlamak var. Başta girişimcilerimiz olmak üzere destek programları ve diğer destekleri üyelerimizin hizmetine sunacağız. Destek muslukları tüm üyeleri kapsayacak şekilde akacak. Bu noktada kooperatifte esnafımızı kara gün dostu olarak çalışmaya devam ediyor. Bu bakımdan memnunuz. Bizlere düşen görev olduğunda her zaman desteğe hazırız” şeklinde konuştu.

Başkan Er ve Çelik, Sezer ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçimlerde üstün başarı dileklerini ilettiler.