Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporu yakından takip ediliyor. 

Eskişehirliler Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da bayram boyunca hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. 

İşte Eskişehir'in Kurban Bayramı boyunca hava tahmin raporu:

KURBAN BAYRAMI 1. GÜN (31 TEMMUZ 2020 CUMA)

Eskişehir, bayramın birinci gününü oldukça sıcak havada geçirecek. 33 dereceyi görecek hava sıcaklığı nem oranı nedeniyle 36-37 derece aralığında hissedilecek. Az bulutlu havanın hakim olacağı kentimizde gece saatlerinde sıcaklık kademeli olarak 17 dereceye kadar düşecek. 

KURBAN BAYRAMI 2. GÜN (1 AĞUSTOS 2020 CUMARTESİ)

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Eskişehir'de hava sıcaklığı 33 derece olacak. Nem oranı yüzde 81 oranında seyredeceği kentimizde en düşük hava sıcaklığı 23 derece olarak tahmin ediliyor. İkinci gün Eskişehir'de parçalı bulutlu havanın hakim olması bekleniyor. 

KURBAN BAYRAMI 3. GÜN (2 AĞUSTOS 2020 PAZAR)

Eskişehir, bayramın üçüncü gününe ilk iki günde olduğu gibi sıcak geçirecek. Yağışın beklenmediği üçüncü gün nem oranı yüzde 96 olarak tahmin edilirken, 32 dereceyi gösterecek hava sıcaklığı 36-37 derece aralığında hissedilecek. 

KURBAN BAYRAMI 4. GÜN (3 AĞUSTOS 2020 PAZARTESİ)

Eskişehir, bayramın son gününü diğer günlere göre daha serin bir havayla geçirecek. Az bulutlu havanın hakim olacağı kentimizde, hava sıcaklığı 31 derece olarak tahmin ediliyor. Kurban Bayramı'nın 4. gününde de yağış beklenmiyor.