Türkiye’nin dört bir yanında devam eden orman yangınlarında ormanlar, ağaçlar, tarım alanları yok olurken, orman yangınında hayvanların yemleri yanan bölgelerdeki besiciler için İnönülü çiftçiler de seferber oldu. CHP İnönü İlçe Başkanlığı öncülüğünde yangın bölgelerinde aç kalan hayvanlar için yem ve saman kampanyası başlatıldı. İlçedeki çiftçiler orman yangınlarından etkilenen bölgelerdeki hayvanlar için seferber olurken, CHP’li vekiller bölgeye giderek çiftçilere destek verdi,  teşekkür etti. 

"Aç hayvanlar için saman göndereceğiz" 

CHP İnönü İlçe Başkanı Hüseyin Demirci, "Orman yangınlarının devam ettiği bölgelere yardım için herkes elinden geleni yapıyor. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi İnönü İlçe Başkanlığı olarak arkadaşlarımızla yangının etkili olduğu bölgelerdeki aç kalan hayvanlar için bir kampanya başlattık. Orman yangınları nedeniyle hayvan ağıllarında ve depolardaki saman ve hayvan yemleri de yanıp kül oldu. Hayvancılığın yoğun olduğu Manavgat’ta samanlığı yanan, yemleri yanan çiftçi kardeşlerimize saman göndereceğiz” dedi. 
Yangın bölgelerinde ne ihtiyaç varsa karşılamaya hazır olduklarını söyleyen İnönülü çiftçiler, “Ormanlarımız yanıyor, ciğerlerimiz yanıyor. Pek çok yerde insanlar yangınlar için seferber oldu. Bizler de İnönülü çiftçiler olarak imkanlarımız ölçüsünde balya saman, arpa, buğday arkadaşlarımızın hayvanları için ihtiyaçlarını göndereceğiz. Gereken ne ihtiyaç varsa dayanışmaya hazırız” dedi. 

"Zaman dayanışma zamanı" 

Kampanyaya destek veren İnönülü çiftçilere teşekkür eden CHP’li Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, “Türkiye’de yangınlar nedeniyle yanan bölgelerde insanımızın ciğeri yanıyor, yangın olmayan yerlerde de yurttaşlarımız aynı acıyı hissediyorlar. İnönü ilçemizde çiftçi kardeşlerimiz ilçe başkanlığımız öncülüğünde karar almışlar. Yangın nedeniyle bölgede hayvanlarına verecek bir şeyi kalmayan yurttaşlarımıza saman gönderecekler. Zaman dayanışma zamanı. Doğamızı, ormanlarımızı yok eden bu yangınlardan bir an önce kurtulmayı hep birlikte umut ediyoruz. Manavgat’taki feryadı İnönü’den duyan hem Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığımıza, hem de İnönülü çiftçilerimize bu kampanyaya destek verdikleri, dayanışmayı büyüttükleri için teşekkür ediyoruz” dedi.