Yatırımlar ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Günay "Ziyaretim sırasında yapımı devam eden 50-05 K.K. Nolu Karayolunun 4+930 km de bulunan Sarısu Köprüsünün hasarlı durumda bulunan tabliyesinde bakım ve onarım çalışması yapılmış olup, trafik can ve mal güvenliğini sağlamak amacı ile korkuluk ile koruma altına alınmıştır. İşin tamamı 01.07.2020 tarihinde tamamlanmıştır. İstanbul-Antalya Karayolunun İlçemiz merkezinden geçen bakım ve onarım yapılması gereken şarampollerinde taş duvar örülmesi sureti ile uygulama yapılmıştır" şeklinde açıklamada bulundu.

KÜMBETLER MEVKİİ ALT GEÇİT VE İSTASYON YOLU YAPIM ÇALIŞMASI: Devam eden altyapı projeleri ile ilgili de bilgilendirmede bulunan Prof. Dr. Günay "Muhtarlarımız tarafından sürekli gündeme getirilen, can ve mal güvenliği için alt geçit talebi vardı. 2017 yılında Karayolları tarafından 9x5 ölçeklerinde alt geçit yapılmıştır. Yapılan alt geçitin toplam uzunluğu 550 m olan bağlantı yolunun yapılması çalışması devam etmektedir. 32500 m3 olan hafriyat işinin 27500 m3 kısmı tamamlanmış durumdadır. Hafriyat işinin tamamlanmasına müteakip 800 ton alt temel, 1200 ton temel malzemesi serilecek ve sıkıştırma işlemi tamamlanmıştır. Sathi kaplama yol yapım çalışması tamamlanarak bu hafta içinde ilçemiz halkının ulaşımına açılacaktır. Ayrıca birlikte 26-76 K.K Nolu İnönü-İstasyon yolundaki çalışmaları inceledik, Sathi Kaplama yol yapım çalışması bitmiştir. Uzunluğu yaklaşık olarak 2100 m olan bu yolun alt temel ve temel malzemelerinde serme ve sıkıştırma çalışmasının tamamlanmasına müteakip ilçe halkımızın hizmetine sunulmuştur" dedi. 

YOL KALKINMANIN ALTYAPISIDIR: Yol ve altyapı hizmetlerinin ilçelerin gelişiminde önemli rol oynadığına değinen Günay, “İlçelerimizin altyapı eksikliklerinin giderilmesi, ihtiyaçların bir an önce ilgililere iletilmesi ve bu ihtiyaçların giderilmesi adına bir an önce harekete geçirilmesini sağlamak için birçok adım attık. En önemlisi ilçelerimizin alt yapı eksikliklerinin gidip yerinde inceliyoruz. Çünkü yol aslında hemşerilerimize bugün bir rahatlık sağlamak adına bir çalışma gibi gelse de, asıl gelecek için önemlidir. İlçelerimizin potansiyellerinin gerçekleştirmede en önemli özelliklerinden biri daha kolay ulaşılabilir olmak olacaktır. Bu kolay ulaşılabilirlik, ilçe sakinlerimizin hayat kalitesini artırırken, ilçemizin de turizm ve her türlü ticari faaliyetinde ivme kazanması anlamına da gelmektedir. Hep söylediğimiz gibi, yol, medeniyettir. Bizler bu konu ile alakalı da projeleri dikkatle incelemeye, ihtiyaçların giderilmesi için girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.