İnönü’de hayata geçirilen yatırımlar ve projeleri ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Büyükerşen “1 Nisan sabahı itibari ile bizler ile uyum içerisinde çalışan bir İnönü Belediyesi, ilçemizi her alanda ileriye taşıyacaktır” dedi. 

Kent merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra kırsal ilçelerde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükerşen, son olarak İnönülü vatandaşlarla buluştu. Oklubalı Mahallesi ve ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükerşen, yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Alt yapı ve üst yapıda İnönü’ye büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Büyükerşen “6330 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi ve İnönü’nün de Büyükşehir Belediyemize bağlanmasından bugüne İnönü’ye 20 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. İlçe merkezinde yaklaşık 45 kilometrelik içme suyu hattı ile İnönü’nün su sorununu ortadan kaldırdık. Yine merkezde 22 adet bulvar, cadde ve sokakta gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 5 milyon değerindeki üst yapı çalışması ile ilçemizi tozdan kurtardık. Sosyal yardımlar, sağlık işleri harcamaları, park bakımları gibi birçok hizmeti sizlere ulaştırdık. İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı itibariyle bizlerle uyum içinde çalışacak İnönü Belediyemiz ile bu yatırımların çok daha fazlasını birlikte hayata geçireceğiz” dedi.