Mahalle muhtarının talebi doğrultusunda çalışmalara başlayan ekipler,Aşağı Kuzfındık ile Yukarı Kuzfındık arasındaki mahalle yolunun 2. kilometresinde iş makinesi ile genişletme çalışmasına başladı. Çalışmadan memnun olduğunu açıklayan Mahalle Muhtarı Recep Oluşan,“Bu viraj çok tehlikeli idi. Özellikle sisli havalarda görüş mesafesi çok düşüyordu. Adeta karşıdan gelen aracı göremiyorduk. Ekipler çalışmaya başladı. Yolumuz rahatlayacak" dedi. 

Viraj genişletme çalışmalarının bir kaç gün içerisinde tamamlanacağını söyleyen yetkililer, özellikle bu bölgede sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istediler.

Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsalda mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle Odunpazarı ilçesi Doğankaya ile Kıravdanve Seyitgazi ilçesi Gümüşbel-Beykışla mahallelerinde ulaşımı olumsuz etkileyen noktalarda iyileştirme çalışmaları başlattı.Ekipler, Sivrihisar ilçesi Aşağı Kepen-Kınık Mahallesi,  Mihalıççık ilçesi Ahırözü– Biçer, Tepebaşı ilçesi Tandır Mahallesi yollarında zemin iyileştirme çalışması,İlyaspaşa Mahalle yolunda greyder ile tesviye ve Han ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan caddelerde parke taşı ve bordür yapımı çalışması gerçekleştiriyor.