Festival alanında bulunan Amfitiyatoda gerçekleşen konsere Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük ve 10 bini aşkın kişi katıldı. 

Gediz Belediyesi tarafından düzenlenen Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan İrem Derici sahne aldı. Ünlü sanatçı 2 saat boyunca birbirinden güzel şarkıları ve nefes kesen dans gösterileriyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye Kütahya merkez ve ilçelerinin yanı sıra Uşak, Balıkesir ve Afyon'dan tur düzenleyip gelen İrem Derici hayranları'da katıldı. 

Programda birbirinden güzel şarkılarını söyleyen ünlü sanatçı İrem Derici, Gediz halkının gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derici, '' Bu kalabalık inanılmaz. Ben çok duygulandım. İrem Derici sizleri asla unutmayacak. Hepiniz gönlümün en güzel yerindesiniz, İrem Derici kurban olsun size'' dedi. 

Ünlü sanatçının dans gurubu ve orkestrası, program boyunca sergiledikleri performansla büyük alkış aldı. 

Programda cep telefonu ışıklarıyla şarkılara eşlik eden 10 bin kişinin oluşturduğu görsel şölen ve havai fişek gösterisi unutulmaz dakikalar yaşattı.