Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 17-23 Temmuz tarihleri arasında Kütahya il sınırları içerisinde meydana gelen üç uyuşturucu olayı ile ilgili olarak yakalanan üç şahıstan biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, iki şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Suç unsuru olarak, 60,75 gram kokain, 1 kilo 744 gram eroin, 47,48 gram bonzai ve 4 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Kütahya’da çay bahçesinde bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirildi Kütahya’da çay bahçesinde bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirildi

16 uyuşturucu kullanma olayında ise, 25 şahıs yakalanırken, şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Suç unsuru olarak, 9,68 gram metamfetamin, 10,31 gram esrar, 1,44 gram bonzai ve 7 adet sentetik ecza ele geçirildi.