AK Parti’nin kuruluşundan bu yana ‘’Milletin Partisi’’ olma misyonunu hakkıyla gerçekleştirdiğini dile getiren Prof. Dr. Günay, ‘’AK Parti olarak bugüne kadar milletimiz ile birlikte yol yürüdük. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına, isteklerine ve önerilerine her zaman duyarlı olduk. Büyük şehirlerimiz başta olmak üzere AK Belediyecilik ile tanışan bir çok şehrimiz ve ilçemiz farklı bir çehreye kavuşmuş, vatandaşa hizmet noktasında belediyelerimiz adeta bir biriyle yarışmışlardır. 2019 Seçimlerine doğru giderken yine hep birlikte el ele çalışacağız, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızı dinleyeceğiz, önerilerini ve isteklerini değerlendirip, onlara AK Parti’nin ve AK Belediyeciliğin vizyonunu hatırlatacağız.’’ diye konuştu.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZ: AK Parti Teşkilatı olarak birlik ve beraberliğe vurgu yapan Prof. Dr. Günay, ‘’AK Parti olarak en büyük gücümüz, teşkilat yapımız ve birlikteliğimizdir. Bu noktada her bir teşkilat üyemiz bizler için çok değerli. Bu süreçte özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin en üst düzeyde katkılarına ihtiyacımız var. Ayrıca yapacağımız toplantılara katılımlarınız da bizim için çok değerli. Biz bir dava için yol yürüyoruz. Bu yolda Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hep birlikte el ele yürüyeceğiz. Ben toplantımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Yolumuz ak, bahtımız ak, yolumuz açık olsun’’ şeklinde açıklamada bulundu.

YENİ ATANAN KAYMAKAMI VE İLÇE EMNİYET AMİRİNİ ZİYARET ETTİProf. Dr. Günay ayrıca Mahmudiye'ye yeni atananan Kaymakam Salih Sak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra birlikte ilçeyi gezdiler, sorunları yerinde incelediler ve potansiyel projeleri yerinde değerlendirdiler. Yeni yapılan İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ettiler, Prof. Dr. Günay güvenlik personeli ile sohbet etti, İlçe Emniyet Amir Fatih Kutlu’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.  Prof. Dr. Günay “Hükümetimizin güvenlik güçlerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde başlattığı bir dizi projenin bir halkası olarak Mahmudiye ilçemizde yeni bir Emniyet Binası inşa etmiştir. Her şeyden önce huzur ve güvenlik diyoruz. Ülkemizin her köşesinde fedakarca görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.