Dernek Başkanı Duman, “Misafirperverlik ve nezaketleri için Başkan Gündoğan’a yönetimim adına teşekkür ederim. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Mahmudiye Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Halkıyla bütünleşen ve halkın isteklerine cevap verebilen bir belediye oluşturduğunu görüyorum. Mahmudiye’de yapılan yatırımları yerinde görerek Başkan Gündoğan’ın ilçesi için çabaladığının özellikle altını çizmek istiyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Duman’a teşekkür ediyorum. Mahmudiye’de sosyal belediyecilik anlayışını benimsiyoruz ve ilçeyi çağdaş bir biçimde yönetmeye çalışıyoruz. Mahmudiye’yi mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirebilmek için mücadele ediyoruz. Dernek Başkanı Duman ile Mahmudiye’de yapılan ve devam eden projeler hakkında fikir alışverişi yaptık” dedi. 

Başkan Gündoğan, ziyaret sonunda günün anısına Dernek Başkanı Duman’a Atatürk’ün portresinin olduğu plaketi hediye etti.