Ankara Çevreyolu Doğanca Mahallesi ve Balçıkhisar Mahallesi sınırlarında, koordinatları belirlenen noktalarda jeotermal kaynak, doğal mineralli su araması yapılması konusunda arama ruhsatı verildiğini müjdeleyen Başkan Gündoğan, arama ruhsatı verilen alanın 30,790 dekar alan olduğunu, projenin gerçekleşmesi durumunda Mahmudiye Belediyesi'ne önemli katkı sağlayacağını söyledi. 

Göreve seçildiği günden itibaren Mahmudiye İlçesi’nin her alanda cazibe merkezi haline gelmesi noktasında gece-gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı İshak Gündoğan, ilçenin çehresini değiştirecek önemli bir çalışmaya daha imza attı.

Başkan Gündoğan yaptığı açıklamada "Ankara yolu civarında ilçemiz sınırları içerisinde Doğanca ve Balçıkhisar Mahallesi çevresinde 30,790 dekarlık alanın, belediyemiz tarafından sıcak su arama ruhsatı alınmıştır. Bu bölgede belediyemize ait araziler vardır. İlçemizde sıcak suya bağlı üretim yapan seralar bulunmaktadır. Amacımız ve hedefimiz sıcak su sondajları açarak, jeotermal tesislerin kurulması için yatırımcıları bu bölgeye getirmek ve aynı zamanda seralar kurdurarak, üretim yaptırıp işsizliği önlemek, istihdam sağlamaktır. Bölgemizde yaklaşık 70 derece ve üzerinde sıcak su bulunmaktadır. Yatırımcıların ilçemize gelmelerini bekliyoruz" dedi.