Mahmudiye Belediyesi ilçe merkezi ve ilçe sınırlarında bulunan tüm mahallelerde kullanılmak üzere yeni bir vakumlu yol süpürme aracı alımı gerçekleştirdi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, " Göreve geldiğimizden bugüne kadar Mahmudiye’ye daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Mahmudiye'de yaşayan vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çevre temizliğine önem veren bir belediyeyiz. Yeni vakumlu yol süpürme aracımız, yüksek vakum gücü ile cadde ve sokaklarımızı, pazar yerini ve yollarımızı modern şekilde temizleme imkanı sunacak. Mahmudiye Belediyesi olarak teknolojik gelişmelere kayıtsız kalmayıp kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini ekledik” dedi.

Başkan Gündoğan “Filomuza belediyemizin kendi imkanlarıyla aldığımız vakumlu yol süpürme aracının halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.