Sosyal mesafe kurallarına uyarak düzenlenen tören çerçevesinde, ilçede orman sahasını artırmak, ağaç servetini çoğaltmak, ekolojik dengeyi korumak, geliştirmek ve çevre değerlerini korumak için yeni imar alanı ve yeni sanayi alanında, sağlık bandı, yeşil alan ve park olarak görünen yerlerin ağaçlandırılabilmesi için 3 bin 650 adet fidan dikildi.

Fidan dikim etkinliğine, Eskişehir CHP İl Başkanı Recep Taşel ve yönetimi, Eskişehir İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Neşet İlhan ve yönetimi, Mahmudiye CHP İlçe Teşkilatı, Mahmudiye İYİ Parti İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda Mahmudiyeli katıldı.

'Geleceğimize ve doğaya yatırım yapıyoruz' 

Başkan Gündoğan "Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyoruz. Sonbahar fidan dikimi kampanyasında, 'bir dikili ağacım olsun' diyen duyarlı vatandaşlarımızla, ilçemizi daha da güzelleştireceğiz. Hep birlikte ağaçlarımızı dikiyoruz ve geleceğimize sahip çıkıyoruz. Mahmudiye Belediyesi olarak, ilçemizdeki var olan güzellikleri gelecek nesillere de en iyi şekilde taşımak için dikebildiğimiz kadar fidan dikeceğiz ve var olanları sonuna kadar koruyacağız. Bu çalışmada bize destek olan, Eskişehir Orman Bölge İşletme ve Fidanlık Müdürlüklerine, Mahmudiye CHP İlçe teşkilatına, Mahmudiye İYİ Parti İlçe Teşkilatına, belediye meclis üyelerine, belediye çalışanlarına ve çok değerli Mahmudiye ilçe halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.