Mahmudiye genelinde salgınla mücadele çalışmalarını titizlikle yürüten Mahmudiye Belediyesi ekipleri, bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği alanlarda dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi.

Mesai kavramı gözetmeksizin ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren ekipler, dezenfeksiyon uygulamalarının yanı sıra ilçenin estetiğini güçlendirmek ve ilçenin oksijen dengesini çoğaltmak için ilçenin muhtelif yerlerinde ağaç ekimi de yapıyor.

"Hastalıktan kurtulmanın tek yolu kurallara uymaktan geçiyor"

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, "Mahmudiye Belediyesi olarak, salgına karşı çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Tüm dünyayı olumsuz anlamda etkileyen bu hastalıkla mücadelede herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Ekiplerimiz salgının başından bu yana, sürekli olarak ilçe genelinde denetim ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu salgından korunmanın yolu sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Tüm vatandaşlarımızdan, alınan tedbir kararlarına hassasiyetle uymalarını rica ediyor, herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum" dedi.