24 Haziran'da yapılacak Erken Genel Seçim için beşinci sıradan MHP Eskişehir Milletvekili gösterilen Ahmet Hızlan, adaylıktan çekilme isteğini Ankara'ya bildirdi. Hızlan'ın kararını dün ilk kez eskisehirhaber26.com duyurmuştu. Hızlan'ın kararı ile ilgili bugün de gelişmeler devam ediyor. 

'MHP İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM': Ahmet Hızlan adaylıktan çekilme kararı ile ilgili Eskişehir Ekspres'ten Nevin Bulut Atak'a konuştu. Adaylık listesindeki yeri kendine yakıştıramadığını söyleyen Hızlan "Genel Merkez’e gittim. Ankara’ya gittim evet. Milletvekilliğinden adaylığımdan istifa ettim. Partimden istifa etmedim, böyle bir şey söz konusu değil. MHP’nin üyesiyim çalışmalarıma devam edeceğim" dedi. 

'KENDİME YAKIŞTIRAMADIM': MHP'ye uzun yıllar çok emeğinin geçtiğinin altını çizen Hızlan "Adaylıktan çekilme nedenim milletvekili adaylarının sıralaması ile ilgili. Partiye çok emeğim geçti. Daha önce de aday adayı olmuştum. Sıralamadaki yeri kendime yakıştıramadım. Partiye küskün değilim, sadece sıralamadaki yerimi kendime yakıştıramadığım için adaylıktan çekildim. Partimin her zaman yanındayım" diye konuştu.