Muhtarlarla buluşma toplantısı Vali Özdemir Çakacak’ın başkanlığında Mihalgazi Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Vali Çakacak, İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Yasin Toktumur’dan bilgiler aldı ve bu sene içeresinde hizmete girecek olan anaokulunda da incelemelerde bulundu. Toplantıya Mihalgazi Kaymakamı Yasin Toktumur, İl Jandarma Komutan Vekili Alb. Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İlçe Belediye Başkanı Zeynep Akgün ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı, DSİ 3. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları 46 Şube Şefliği, ESKİ Genel Müdürlüğü, OEDAŞ İl Müdürlüğü kurum amirleri ile temsilcileri katıldı.

Düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısındaki amacın ilin en üst düzeydeki yöneticilerinin ve daire müdürlerinin, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, ilçe daire müdürlerininde bulunduğu ortamda muhtarlarımızla, vatandaşlarımızın birlikte olmalarına fırsat tanıdığı ve muhtarlarımızla vatandaşlarımızın istek ve taleplerine çözüm bulmak adına önemli toplantılar olduğunu belirten Vali Çakacak “Bizler tüm kamu görevlileri olarak hepimiz vatandaşlarımıza hizmet için bulunduğumuz makamlardayız, atanmışlar ve seçilmişler olarak herkesin amacı vatandaşımıza hizmettir. Bu itibarla yaptığımız hizmetin “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” düşüncesinden hareketle tüm hizmetlerimizi bir ibadet düşüncesiyle gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Onun için kamu kurum kuruluşlarına gelen vatandaşlarımıza, vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermek durumundayız” dedi.

Vali Çakacak konuşmasının ardından istek ve taleplerini dile getirmeleri için muhtarlara ve vatandaşlara söz verdi. Muhtarların ve vatandaşların taleplerinin karışlanması ve gerekli çalışmaların başlatılması için Vali Çakacak tarafından kurum amirleri ile temsilcilerine talimat verildi. Vali Çakacak Muhtarlar toplantısının ardından İlçe Belediye Başkanı Zeynep Akgün’ü makamında ziyaret etti.