Yapımı devam eden Atatürk Parkı’nı ziyaret eden Çakırözer, Başkan Çorum’a ilçeye hizmetleri için teşekkür ederek, “Kitap kafe, tiyatro salonu, kadın kooperatifinin işleteceği işletme ile Atatürk Parkı tamamlandığında hemşehrilerimizin sosyal hayatına, ilçenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Sevgili Başkanımız ve ekibine emekleri için teşekkür ederim” dedi. Çakırözer, Kayı Mahallesi’ni de ziyaret ederek, köy kahvesinde muhtar ve mahalle sakinlerini dinledi. 

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Mihallıççık’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Mihallıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’u ziyaret eden Çakırözer, talep ve sıkıntıları dinledi, ilçede yapımına devam eden Atatürk Parkı’nı ziyaret ederek, bilgi aldı.

İlçede yapımına devam edilen Atatürk Parkı’nın hem yurttaşların sosyal hayatına, hem de ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacağına dikkat çeken Çakırözer, “Atatürk Parkı kitap kafesi, kadın kooperatifinin hizmet vereceği işletmesi ve tiyatro salonuyla ilçemiz için büyük hizmet. Ziyaretim sırasında gördüm ki hemşehrilerimiz de bu hizmetten oldukça memnun. Belediye Başkanımız Haydar Çorum ve ekibine kıymetli çalışmaları için teşekkür ederim” dedi. Çakırözer, Kayı Mahallesi’ni de ziyaret ederek, mahalle kahvesinde muhtar ve mahalle sakinlerini de dinledi.  Çakırözer’e CHP Mihallıççık İlçe Başkanı İsmet Taner de eşlik etti.