CHP’li Çakırözer 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Mihalıççık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’u makamında ziyaret ederek, tebrik etti, başarılar diledi. Çakırözer Mihalıççık’ta etkili olan dolu yağışından etkilenen kiraz üreticileriyle de buluştu, CHP Mihalıççık ilçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, parti üyeleriyle bir araya geldi. 

Çakırözer 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Mihalıççık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’u  tebrik ederek, Mihalıççık’ta gerçekleştireceği projelere ilişkin bilgi aldı. Çakırözer, “Mihalıççıklı hemşehrilerimizin destek ve güveniyle Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’u tebrik ediyorum. Haydar Çorum Belediye Başkanı olarak Mihalıççık ilçesinde yapacağı çalışmalar ile güzel ilçemiz Mihalıççık’ı hak ettiği yere taşıyacaktır. Hem Meclis’te hem de yerelde Mihalıççık hemşehrilerimize daha iyi hizmet için Haydar Çorum’un yanında olacağız” dedi. 

Çakırözer, CHP Mihalıççık ilçe Başkanlığını da ziyaret ederek, ilçe başkanı ve partililerle buluştu. Parti yöneticileri, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ve beraberindeki heyet Mihalıççık’ta etkili olan dolu yağışının ardından kiraz tarlaları zarar gören çiftçilerle de buluştu. 

Çiftçileri tarlalarında ziyaret eden Çakırözer, “Mihalıççık’ımız kiraz cenneti. Dünyanın en güzel kirazları burada üretiliyor ve dört bir yana ihraç ediliyor. Ama bu yıl etkili olan dolu yağışından büyük hasar gördüler. Doludan dolayı kirazlarağaçta kaldı ve şu an hasat edilemeyecek durumda. Çiftçimiz mağdur. Çiftçimiz kirazların aşırı sıcak ve yağmurdan korumak için file desteği istiyor. Çiftçilerimizin mağduriyetleri bir an önce giderilmeli ve Geçmişte Antalya’da, Ordu’da olduğu gibi mutlaka ama mutlaka selden zarar gören çiftçilerimiz için Cumhurbaşkanlığından Acil Destek Giderleri Ödeneği çıkarılmalıdır. Çiftçilerimizin taleplerini Meclis gündeminde de dile getirdim. Taleplerinin sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.