Eskişehir'de bir restauranta düzenlenen geceye İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak, CHP Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Av. Ahmet Vural, Odunpazarı İlçe Seçim Müdürü Necip Çakır, Eskişehir Defterdarlığı Muhasebe Müdürü Mesut Yaman, Tepebaşı Milli Eğitimi Şube Müdürü Gürol Bozkurt, okul müdürleri, Mihalıççık Lisesinde görev yapan öğretmenler, Mihalıççık Lisesi mezunu işadamları, emekli öğretmenler ve çok sayıda mezun katıldı.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Mesut Yaman "Biz iki sene öncelike 79 yılı mezunları arasında bir gurup kurduk, geçen yıl mezun oluşumuzun 40. yılını bu yılda 41.yılını kutluyoruz. 41 kere maşallah diyerek, uzaktan gelen Ferhat, Seyfi ağbilerim Caner kardeşim bu güzel günde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberliğimiz artarak gelecek yıllarda devam etsin. Bu organizasyonda emeği geçen Hatice arkadaşımıza teşekkür ederim. Geçen yıl aramızda olup da bu yıl olamayan arkadaşlarımıza da rahmet dilerim" dedi.

Mezunlar gecesine katılan Kazım Kökten yaptığı konuşmada Mihalıççık ilçesinin ilk görev yeri olduğunu ve Mihalıççık'ın yiğidin harman olduğu yer olduğunu ifade ederek, ilçede 7 yıl boyunca görev yaptığını, en güzel günlerini Mihalıççık'ta yaşadığını anlattı.

Hatice Erken Doğramacı ise, "Uzaktan ve yakından katılan tüm arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Güzel insanlarla bir arada olmak ve Mihalıççık Lisesi mezunları olarak mutlu bir aile tablosu içinde bir arada olmak çok güzel bir duygu, bu birlikteliğimiz uzun yıllar sürmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Geceye katılan mezunlar bir arada olmanın tadını çıkarak, öğrencilik yıllarına ait anılarını paylaştılar. Duygulu anlar yaşandığı gecenin ilerleyen saatlerinde, Malıç kaval havası ile eğlenen mezunlar, nostaljik bir hava içinde eğlenceli dakikalar yaşadılar.