AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir'de bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. Karacan, Eskişehir Sanayi Odası ile başladığı ziyaret turlarına Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve AK Parti İl Başkanlığı ile devam etti. Karacan, cuma namazı çıkışında Eskişehir'e iki müjdeli haberi duyurdu.

Karacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Eskişehir Şehir Hastanesi'nin açılışın 15 Haziran'a yetiştirileceğini açıkladı. 

Karacan'ın ikinci müjdesi ise Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın projesiyle ilgiliydi. Karacan, değerli bir maden bölgesi olan Kırka'ya pansiyonlu meslek lisesi kazandıracaklarını söyledi.

Karacan müjdeli haberleri "Eskişehirimize Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine yapılan Şehir Hastanesi’nin 15 Haziran’a yetişmesi için hep birlikte hem İl Sağlık Müdürlüğü hem de diğer kurumlarla beraber Eskişehirlilerin daha hızlı sağlık hizmeti alabilmesi için çalışmalara başlayacağız. Yarın İl Başkanımızla da Şehir Hastanesi'ni ziyarete gideceğiz. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Eskişehir ziyaretinde Seyitgazi Kırka’ya vermiş olduğu meslek lisesi ile ilgili bir sözü vardı. 15 derslikli ponsiyonuyla beraber Kırka’yı ilgilendiren madeni ilgilendiren projeyle ilgili çalışmaların neticelendiğini ve Eskişehir’imizin özellikle Kırka’nın güzel bir meslek lisesine kavuşacağını da duyurmak istiyorum" ifadeleriyle açıkladı.