Kampanya kapsamında, Eskişehir Valiliği önünde bulunan Kızılay Gezici Kan Bağışı istasyonuna gelen partililer, burada form doldurarak kan bağısında bulundu. 81 ilde eş zamanlı düzenlenen kampanyaya; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve çok sayıda parti mensubu katıldı.  

Böyle projelere destek vermenin önemini vurgulayan İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Türk Kızılayı Dünya’nın her neresinde olursa olsun muhtaç insanların yardımına koşuyor, onların yaralarını sarıyor. Biz de elimizden geldiğince bu tarz projelere destek vermeye çalışıyoruz” dedi. 

İl Kadın Kolları Başkan Özlem Yalçın ise 81 ilde eş zamanlı düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “AK Parti Kadın Kolları olarak 81 ilimizde eş zamanlı kan bağışı kampanyasına destek olmak üzere buradayız. Kan bağışının öneminin farkındalığı ile kadın kolları ve tüm teşkilatımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim. İyi günümüzde Kızılay’a yaptığımız yardımlar zor günlerimizde yardım olarak bizlere ve muhtaçlara geri dönmektedir. Kızılay, bu önemli görevi insanlık adına üstlenip hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftası’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.