Odunpazarı Dernekler Platformu Kanal 7 ekranlarında sağlık programı yapan Op. Dr. Feridun Kunak'ı Eskişehir’e getirdi. Geçtiğimiz gün Gar Düğün Salonu’nda düzenlenen Sağlıklı Yaşam Konferansı’na binlerce Eskişehirli katıldı.

Odunpazarı Dernekler Platformu Onursal Başkanı Volkan Doğan tarafından organizasyonu yapılan konferansa binlerce Eskişehirli katıldı. Bin kişilik kapasitesi bulunan Gar Düğün Salonu halkın yoğun katılımı nedeniyle kapasitesinin üzerinde konuk ağırladı. Saat 14’de başlayan konferansta Sağlıklı bir yaşamın nasıl sürdürüleceği ele alındı. Ekranların sevilen ismi Dr. Feridun Kunak, sağlıklı beslenmeden, kanser ve dolaşım sistemi hastalıklarına kadar pek çok konuda Eskişehirlileri bilgilendirdi.  

Kunak, konferanstan sonra iletişim numaralarından randevu alan 160 hastayı da muayene etti. Her biri kendi alanında uzman olan çok sayıda asistanı ile Konferansı gerçekleştiren Feridun Kunak, katılımcılara kendi yazdığı ‘Sağlıklı Yaşam’ kitabını da hediye etti. 6 saat süren konferans saat 20 civarında sona erdi. 

Konferansın sonunda ise ses sanatçısı Bülent Çıraklı katılımcıları coşturdu. Hep birlikte şarkılara eşlik eden Eskişehirliler, Odunpazarı Dernekler Platformu Onursal Başkanı Volkan Doğan’a teşekkür etti. Vatandaşlar Doğan’dan bu organizasyonun benzerlerini tekrarlamasını talep etti.