Lazer epilasyon, teknolojinin insanlara sunduğu pratik ve insanların vücut bölgelerinde çıkan kıllanmaların ortadan kaldırılmasını sağlayan önemli uygulamalardan birisidir. Vücudun belirli bölgelerinde yoğun bir şekilde oluşan tüylenmelerden kurtulmak için lazer epilasyon yöntemine başvurulur. Lazer epilasyon yönteminde, lazer ışınları kullanılarak sağlıklı bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulma sağlanır.

Günümüzde kadın, erkek herkes tarafından tercih edilen lazer epilasyon işlemleri, uzman kişiler tarafından yapıldığında başarılı sonuçlar elde edilmiştir. Ağda, jilet gibi yöntemlere göre ağrısız ve pratik bir yöntemdir. Beşiktaş lazer epilasyon son teknoloji aletleri/cihazları ve uzman personeli ile güvenilir ve steril ortamlarda hizmet sunmaktadır.

Lazer Epilasyon Nedir?

Kâğıthane lazer epilasyon vücuttaki istenmeyen tüylerin özel lazer epilasyon cihazlarının yaydığı lazer ışınıyla yok edilmesi işlemleridir. Lazer ışığı, kıl köklerine tek dalga boyunda düz bir demet şeklinde yansıtılır. Lazer ışınının dozu, kişilerin cilt yapısına ve kıl yapısına göre farklılık gösterir. Lazer epilasyon işleminde, kıl kökünde ısı oluşturularak kıl kökünün tahrip edilmesi sağlanır.

Lazer epilasyon işlemi; kadın, erkek olmak üzere 12 yaşından büyük herkese kullanabilecek bir işlemdir. Güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilen lazer epilasyon uygulandığında, cilde herhangi bir zararı yoktur.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon işlemi için öncelikle işlemin gerçekleştirileceği kurum ve uzman araştırılmalıdır. İşlem sonrasında başarılı sonuçlar elde edilebilmek için uzman kişiler tarafından steril ve hijyenik ortamlarda lazer epilasyonunun gerçekleştirilmesine dikkat edilmelidir.

Kişilerden lazer epilasyon uygulanacak bölgenin, işlem öncesinden jilet ile temizlenmesi talep edilir. Daha sonra uzman kişi, kıl köküne ve kişilerin ten yapısına uygun şekilde lazer epilasyon cihazından verilecek lazer ışının dozunu belirler. Uygulanacak bölgeye göre yaklaşık 15 dakika ile 2 saat arasında süren lazer epilasyon işleminin kaç defa tekrarlanacağı, kişilerin tüy yapısına göre belirlenir. Lazer epilasyon cilde ve çevre dokulara zarar vermeden kıl kökünü tahrip ederek sağlıklı ve kalıcı çözümler sunar.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Beşiktaş lazer epilasyon özellikle ergenlik döneminde vücudun belirli bölgelerinde meydana gelen tüylerin, etkili ve başarılı bir şekilde yok edilmesi sağlanır. Lazer epilasyon işlemi; ense, yüz, kulak, boyun, kol, bikini bölgesi, koltuk altı, bacak, kalça, sırt, omuz ve bel gibi vücutta birçok noktaya rahatlıkla uygulanabilir.

Lazer epilasyon işlemi, yalnızca göz çukuru ve kaşlara uygulanamaz. Lazer epilasyon işleminde ışının dozu, işlem yapılacak bölgeye göre değişiklik gösterir. Bu işlem sonrasında en iyi sonuç alınan bölgeler; koltuk altı, bikini bölgesi ve bacak bölgesidir. Özellikle yüz bölgesinde lazer epilasyon işlemlerinin doğru cihazlarla ve uygun dozlarda yapılmasına dikkat edilmesi gerekir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Kâğıthane lazer epilasyon kaliteli ve güvenilir hizmeti uygun fiyatlara sunmaktadır. Lazer epilasyon, günümüzde vücutta kıllara uygulanan ağrısız ve acısız bir şekilde yapılan bir uygulama olmakla birlikte fiyat bakımından da bütçeye uygundur. Ancak lazer epilasyon için tercih edilecek kurumun kaliteli ve güvenilir hizmet vermesine dikkat edilmelidir. Yanlış lazer epilasyon uygulamalarında, cilt tahrişleri gibi bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Lazer epilasyon fiyatları hakkında detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği kurum ve uzman ile bir ön görüşme yapılması daha faydalı olacaktır. 

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon çeşitleri, kişilerin ten rengine göre seçilerek uygulanır. Lazer epilasyon çeşitleri şunlardır:

  • Diode Lazer Epilasyon
  • ND Yağ Lazer Epilasyon
  • Aleksandrite Lazer Epilasyon
  • Ruby Lazer Epilasyon

Şişli lazer epilasyon son teknolojik cihazları ve uzman personeli ile hizmet vermektedir.