Ülkemizde bulunan çeşitli estetik ve güzellik merkezlerinde Levent lazer epilasyon tercih edilmektedir. Vücuttaki kılların lazer ışını yardımı ile yakılmasını esas alan bu yöntem sayesinde kıl köklerinden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür. Lazer epilasyon sistemi ile koyu renkli kıl kökleri tespit edilerek imha edilir. Kağıthane Lazer epilasyon sistemi müşterilerden yoğun talep görmektedir.

Lazer sistemi bundan yaklaşık olarak 20 yıl öncesine gitmektedir. 20 sene önce lazer ışınları ile yapılan çalışmaların sonucunda lazer ışınlarının sağlık alanında güvenle kullanılabilmesinin önü açılmıştır. Sık tercih edilen bu yöntemi ile 12 yaş üstü kıl aldırmak isteyen kişilerde operasyon gerçekleştirilmektedir. Estetik amaçlar için yaptırmak isteyenlerin birkaç seans gelmesi gerekmektedir. Kullanılan bu lazer sistemi sayesinde vücuttaki istenmeyen tüyler ortadan kaldırılmaktadır.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Anlatılan bu tedavi lazer ışınlarının hedef bölgeye yöneltilmesi ve bu bölgedeki kıl köklerinin imha edilmesi esasına dayanmaktadır. Birçok insanın tercih ettiği sistemde hastanın öncelikle hedeflenen bölgeyi jiletle alması gerekmektedir. Ağrının çok az hissedildiği bu yöntemde genellikle hastaların her bölgesine işlem yapılabilmektedir.

Seans sayısı düşünüldüğünde işlemi yapılacak bölgenin büyüklüğüne göre 5 dakika ile 120 dakika süre arasında değişmektedir. Ülkemizde bulunan sağlık merkezlerinde Sarıyer lazer epilasyon işlemleri ile kısa ve acısız bir yöntem ile istenmeyen tüylerin ortadan kaldırılması mümkün olabilmektedir. İstenilen her bölgeye işlem yapılabilmektedir.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Birçok Kadın ve erkek tarafından tercih edilen bu yöntem vücudun he bölgesine uygulanabilmektedir. Vücut içine dahi uygulanan işlem ile burun içi kılların dahi yok edilmesi mümkün hale gelmektedir. Aynı zamanda Sarıyer lazer epilasyon ile koltuk altı gibi koku yapan yerlerde bulunan kıllardan da kurtulmak mümkündür. Mevcut koşullarda her yere uygulanmaktadır.

Levent lazer epilasyon işlemi koltuk altı, genital bölge, göğüs kılları, sakal altı, bacak gibi vücudun tamamına uygulanabilen bir işlemdir. Kağıthane lazer epilasyon ile alınan kıl kökleri sayesinde o bölgede yeniden kıl çıkmasının önüne geçilmektedir. Sarıyer lazer epilasyon işlemleri kıl köklerinden rahatsızlık duyulan hemen hemen her bölgede kolaylıkla uygulanabilmektedir.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Yöntem olarak ise farklı yöntemler ile uygulanabilmektedir. Tedavi aşamasında kullanılan teknolojilerden birisi İPL tedavi yöntemidir. Bu yöntemde ilk aşamada tedavi yapılacak bölgenin öncelikli soğutulması amaçlanır. Bu amaçla çeşitli tekniklerin yanı sıra anestezik kremlerde kullanılmaktadır. İşlem yapılacak bölgeye gereken soğutma yapıldıktan sonra lazer ışınları belirli büyüklerde gönderilerek işlem tamamlanmaktadır.

Birçok farklı tekniği olmakla birlikte tercih edilen bir diğer yöntem ise ND lazer yağ operasyonudur. Bu işlemde daha çok kıl köklerini çoğalacağı bölgelerin hedeflenmesi amaçlanmaktadır. Genellikle yaşlı hastalarda kullanılan bu işlemlerde ND yağ lazer yöntemi kırışıklıkların giderilmesi ve varis tedavisinde uygulanmaktadır. Uygulamada kullanılan bir diğer operasyon ise Alexandrite yöntemidir. Genellikle açık tenlilerde uygulanır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Bu tür cerrahi olmayan işlemler fiyatlanırken uygulanan bölge ve cinsiyet gibi değişkenler önem kazanmaktadır. Yukarıda bahsedilen tedavi yöntemi işlemlerinde tüm vücuda uygulanan işlemler kadınlarda 600 TL civarında iken erkeklerde ise 1000 TL kadar olabilmektedir. Söz konusu işlemlerde bölgesel yerler için de kansız bir yöntem olarak uygulanabilmektedir.

Levent lazer epilasyon kadınlarda ve erkeklerde değişmekle birlikte koltuk altı kılları için kadın erkek fark etmeksizin genellikle 50 TL civarında ücret alınmaktadır. Tedavi işlemlerinde kişinin vücut ağırlığının yanı sıra kıl yoğunluğu da önemlidir. Bu tür işlemlerde genellikle ortalama fiyatlar geçerlidir. Sarıyer lazer epilasyon işlemleri kişinin durumuna göre değişmekle birlikte ile hatta ilçeye göre de değişebilmektedir.