Saç dökülmesi konusunda eğer bilinçli davranırsanız yaşınız ilerlemeden kolaylıkla bu sorunu çözebilirsiniz. Çünkü yaş ilerledikçe saç kökleri zayıflar ve donör bölgeler çok daha az hale gelir. Saç ekimi konusunda doğru aday olup olmadığınızı doktorunuz ile görüşebilirsiniz. Saç ekimi yöntemleri incelen saçlar için bir tedavi seçeneğidir. Doğal saç ekimi için tecrübeli kimselerden faydalanmanızda oldukça fayda vardır. Sizin doğru yöntemi tespit ederek ister cerrahi ister cerrahi olmayan yöntemleri uygulamakta yardımcı olur.

Saç Ekimi Fiyatları

Ankara saç ekimi kullanılacak olan greftin sayısı ve türü etkili olmaktadır. Ayrıca ekim yapılacak olan alanın büyüklüğü de maliyet konusunda etkinlik kazanmaktadır. Uygulanacak farklı yöntemler olduğu da unutulmamalıdır. Saç ekiminde kaybedilen ve dökülen saçların geri kazanılması amaçlanmaktadır. Bunun için ise çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Cerrahi işlemlerin yanı sıra cerrahi olmayan işlemlerde günümüzde kullanılmaya başlanmıştır. Ancak kullanılan yöntemlerde naklin boyutuna bağlı olarak işlem yaklaşık 4 ila 8 saat sürecektir.

Saç ekimi sonrası alınan sonuçlar kalıcıdır. Uzun süreli olmaktadır. Saç kökleriniz saçınızın dökülmeye başladığı bölgelere nakledildikten sonra işlem yapılan alanın iyileşmesi biraz zaman alır. Genellikle işlemden sonraki ilk üç ay gibi bir zaman diliminde saçlarınızın bir kısmının dökülmesi normaldir. Ankara saç ekimi bu tip reaksiyonlar göstermesi işlemin bir parçası olarak görülebilir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Ankara dudak dolgusu hyaluronik asit dolgu maddeleri kullanılarak dudak ve yüz bölgesine uygulanan dermal dolgulardır. İnce ve çizgili dudakların görünümünden rahatsız olan kimseler, ameliyat olmadan kozmetik işlemlerle bu rahatsızlığından kolaylıkla kurtulabilir. İnce dudaklarınız varsa dermal dolgular ile bu sorununuzdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ameliyatsız bir işlem olması sebebiyle dermal dolgular sıklıkla tercih edilmektedir. Tedavi yaklaşık yarım saat sürer ve sonucunu kolaylıkla görebilirsiniz. Ankara dudak dolgusu yaklaşık altı ila dokuz ay sürmektedir. Dudak hacminizi ve hatlarınızı iyileştirmek istiyorsanız dermal dolguları tercih etmelisiniz.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Ankara lazer epilasyon günümüzde son derece popüler hale gelmiştir. İstemeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak isteyen kadın ya da erkekler artık sıklıkla bu yönteme başvurmaktadır. Ancak lazer epilasyon yöntemleri de farklılık göstermektedir. Cilt renginiz ve kıl köklerinize göre uygun yöntem tercih edilir. Yoğun darbeli ışık cihazları, lazer cihazları değil, aynı anda birden fazla dalga ışığı yaymaktadır. Diğer lazer yöntemlerine göre daha az etkilidir. Ancak kalıcı olarak ise fazla etkili olmamaktadır.

Lazer epilasyon bikini, dudak, çene ve koltuk altı bölgelerinde son derece etkili ve kalıcı çözümler sunmaktadır. Kalıcı çözüme ulaşmak ise tek seans ile gerçekleşmez. Kısa süreli seanslar ise kalıcı etki yerine azalma yönünde eğilim göstermektedir. Bu nedenle kalıcı çözüm için en az 10 seansa ihtiyaç duymaktadır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon fiyatları uygulanan yöntem, seans sayısı ve yapılan yere farklılık gösterir. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız lazer epilasyon oldukça etkili bir yöntemdir. IPL ve lazer istenmeyen tüylerin büyümesini engelleyen ışık dalgaları saçmaktadır. Lazer epilasyon, zamanla tüy büyümesini kalıcı olarak azaltır.

Lazer epilasyon yüz, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi hassas bölgelerdeki kalın, koyu ve sert tüylerde son drece etkilidir. Lazer ve IPL aynı teknikleri kullansa da farklı etkilere sahiptir. IPL la zer etkili ve güçlü olmadığından kalıcı etki yaratması söz konusu değildir. Ancak maliyet açısından ise lazer epilasyon işlemlerine göre daha uygundur. Ankara lazer epilasyon maliyeti ise seans sayısı ile değerlendirilmektedir.