Özel Gürlife Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Özdemir ile Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı Haydar Urfalı ve Türk Sağlık-Sen Eskişehir Bilecik Şube Başkanı Sayın Hüseyin Kararman’ın birlikte imzaladığı indirim sözleşmesi Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların üye ve yakınlarına hasteneden alacakları tüm hizmetlerde çeşitli oranlarda özel indirimler ve imkanlar sağlayacak. 

İmza töreninde konuşan Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı Haydar Urfalı“Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği olarak konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın üyeleri (eş,çocuk,anne,baba dahil) için Özel Gürlife Hastanesi ile tüm hizmetlerde geçerli olmak üzere özel indirim tutarlarıyla hizmet sözleşmesi imzalıyoruz. Sayın Başhekim Dr.Ali Özdemir nezdinde Özel Gürlife Hastanesine bu imkanı sağladıklarından dolayı üyelerimiz adına teşekkür ediyor başarılar diliyorum.”dedi.

Özel GÜRLİFE Hospital Başhekimi Dr.Ali Özdemir de “Türkiye Kamu-Sen’in ülkemizin önde gelen ve üye sayısı en fazla olan memur sendikalarından birisi olduğunu biliyoruz. Üyelerinin özellikle milli manevi değerleri özümsemiş Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türkiye için hassasiyetleri olan kamu çalışanlarından olması hasebiyle ülkemiz için önemli olduklarını görmekteyiz. Böylesi önemli bir kuruma son sistem gelişmiş teknolijilerle donatılmış son derece yetkin doktor ve personelimizin yer aldığı hastanemizde hizmet vermekten büyük onur ve mutluluk duyacağız. İmzaladığımız hizmet sözleşmemizin her iki taraf içinde hayırlı olmasını ve uzun yıllar sürmesini diliyorum.” dedi.