Geçtiğimiz hafta oda müziği konserleri ile Eskişehirlilere konser coşkusunu yaşatan Büyükşehir Belediyesi bu hafta Cuma günü oda müziği, Cumartesi günü ise alternatif müzik ile rock müziği birleştiren Oğuz Sırmalı ve orkestrasını Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro Sahnesi’nde ağırladı.

Koronavirüs vakalarındaki artış sebebiyle sahne etkinliklerine ara veren Büyükşehir Belediyesi, normalleşme kararları ve hava şartlarının düzelmesiyle sanatseverler için konser programlarına başladı. 25 Haziran Cuma günü 16.00’da Oda Müziği Konseri, Cumartesi günü saat 14.00’de Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro’da dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Alternatif Rock Konseri, ücretsiz ve pandemi kuralları gereği seyirci kapasitesinin üçte bir oranına uygun şekilde gerçekleştirildi. 

Cuma günü gerçekleştirilen Oda Müziği Konseri’nde keman sanatçıları Hilal Tüzel, Volkan Kovancısoy, Canan Dalgaç ve Serkan Tokman, viyola sanatçıları Ozan Irmak ile Nezih Dikicigiller, viyolonsel sanatçıları Pınar Turhan, Gülçin Gül, flüt sanatçısı Burak Yücesoy ve obua sanatçısı Pelin Hamamcıoğlu sahne aldı. Sanatçılar Luigi Boccherini ve Gustav Holst’un eserlerini Eskişehirli sanatseverler için seslendirdi.

Birbirinden güzel şarkılarıyla Eskişehirlileri buluşturan Uğur Sırmalı, 2021 yılının ilk konserini Eskişehir’de verdi. Pandemi sebebiyle ara verilen konser etkinliklerine Eskişehir’de başlamanın mutluluğunu yaşayan Sırmalı, yeni çalışması “Yalan Aşklar”ı da Eskişehirliler için seslendirdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin konser etkinlikleri 29 Haziran Salı günü 18.00 ve 30 Haziran Çarşamba günü 18.00’de Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro’da devam edecek.