Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında birçok etkinliği iptal eden ve bu süreçte vatandaşlarla uzaktan ve çevrimiçi etkinliklerle buluşan Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği yarışmalarda dereceye girenleri ödüllendiriyor. Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ve 18-35 yaş aralığından onlarca kişinin katılım gösterdiği Karikatür Yarışması'nda da dereceye giren ilk üç kişiye ödülleri verildi.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de katıldı. Birinci olan Nazlı Demir ve ikinci olan Lütfiye Şen'e ödüllerini veren Ünlüce, üçüncü olan Tuğçe Özkan'ın törene katılamaması nedeniyle ödülünü Gençlik Merkezi Karikatür Eğitmeni Aziz Yavuzdoğan'a teslim etti.

Karikatürün önemli bir sanat dalı olduğuna inandığını ifade eden Ünlüce, birbirinden güzel ve anlamlı karikatürler çizen tüm katılımcılara teşekkür etti. İlk üçe giren yarışmacıları tebrik eden Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür yarışmalar ve etkinliklerin pandemi boyunca devam edeceğini ifade etti.