Üç haftalık bir sürede Eskişehir'de çekimleri gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda, ayrıca senaryo yazarı olan Ayhan Sonyürek oturdu. Eskişehir'de sinema eğitimi aldığı sırada geliştirdiği hikayeyi uzun yıllar sonra hayata geçiren Sonyürek, bu gençlik hikayesinde Rüzgar Erkoçlar, Beril Kayar, Tolgar Özaltındere gibi isimlerle birlikte çalıştı.

Ece Türkiye yönetimindeki Espark AVM'de yapılan ön gösterim öncesinde oyuncular, filmi izlemeye gelen vatandaşlarla fotoğraf çekindi. 

Eskişehir ve filme dair konuşan Rüzgar Erkoçlar, “Üç gündür yollardayız. İlk İzmir’deydik. Sonra Ankara şimdi Eskişehir’e geldik. Burada vizyondan önce izleyicimizle beraber filmimizi izleyeceğiz. Güzel bir talep var. Yaklaşık bir ay bir gibi bir sürede buradaki çekimlerimizi gerçekleştirdik.

Güzeldi zaten ben kendi adıma konuşayım çok sevdim. Öğrenci şehri. Her şey yolunda gitti çekimler süresince de. Çoğunlukla üniversitede çekimlerinizi gerçekleştirdiğimiz için aslında Anadolu Üniversitesi’nde o kampüste okuyan insanların da biraz daha geçmişe yönelik öğrencilik hikayelerini hatırlayacakları bir film oldu aslında.

Bir de gençlik projesi çok fazla yoktu, dizi olarak da, sinema olarak da. Doğru zamanda güzel bir film yaptığımıza inanıyorum. İnşallah izleyicisi de çok olur” ifadelerini kullandı.