Mahallenin alt yapı çalışmaları hakkında İğdirli kadınlara bilgi veren Atay, “Mahallemizin özellikle kullanma suyu ile ilgili çalışmalar tamamlanmış durumda. Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükerşen’in ilçemize ve mahallemize gösterdiği önem sayesinde mahallemizi geliştirmeye devam ediyoruz” dedi. 

"İPEK DOKUMACILIĞI EL TEZGÂHLARI KURULACAK": Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ipek böceği yetiştiriciliği desteklerinden bahseden Atay, “İpek böceği yetiştiriciliği desteklenmeye devam edecek. Sarıcakaya ipeği bilinir hale gelecek. İpek dokumacılığı el tezgâhları kurularak kadınlara eğitim verilecek. Böylece kadınlar üreterek kazanacak” diye konuştu. 

"ZEYTİNDEN ARICILIĞA BÖLGEYE DESTEK YAĞACAK": Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen tarafından İğdirli üreticiye yağlık ve sofralık zeytin fidanının ücretsiz dağıtılacağını ifade eden Atay, “Üreticimizin kazanması için projelerimiz olacak. Lavanta, Alman Papatyası, kekik, biberiye gibi tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği desteklenerek fideler ücretsiz dağıtılacak. Böylece üreticilerimizin ek gelir elde etmesi sağlanacak. Bölgede arıcılık desteklenecek ve polen miktarı yüksek bitki tohumu dağıtılacak. Üreticiye kovan yardımı yapılacak ve elde edilen bal üretici marketlerde doğrudan tüketiciye ulaştırılacak” dedi. 

Atay, organik tarımın da destekleneceğini ifade etti.