AK Parti İl binası önünde konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, “Hayırlı uğurlu olsun. Allah mübarek etsin. Vatanımıza milletimize ümmetimize hayırlı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gece demediniz gündüz demediniz. Birlikte mücadele ettik. Sadece AK Parti teşkilatına değil, MHP teşkilatına da, BBP teşkilatına da tüm gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Çok şükür sadece Türkiye’nin değil, bütün mazlum coğrafyaların beklediği müjdeyi Türkiye’nin bütününden olduğu gibi Eskişehir’den de verdiniz. Sağ olun var olun. Bu seçim inşallah yeni kapıları da açıyor. Bizim bir ilkemiz var, biz hep dedik ki, AK Parti bir seçim akşamından başlayarak bir sonraki seçim için çalışmaya başlar. Şimdi en yakında önümüzde Mart 2019’da yerel yönetimler seçimi var. Hazır mısınız? Hazır olduğunuzu bugün gösterdiniz, yine çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok” dedi. 

Bugün dünyanın yüzü güldüAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, burada yaptığı konuşmada, “İşte mazlumları mağdurların lideri dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, yol arkadaşlarına böyle bir başarı yakışır. Emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Bugün sadece Eskişehir değil, sadece Türkiye’nin yüzü gülmedi, bugün dünyanın yüzü güldü, Ortadoğu’daki Müslümanların yüzü güldü” diye konuştu. 

İşte milletin gücü buAK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise, “Bu akşam başka bir güzel. Burada Cumhur İttifakını, AK Parti’yi, MHP’yi, BBP’yi görüyorum. İşte milletin gücü bu. Vatan diyenlerin gücü bu.  Türkiye yeni döneme yelken açacak. Eskişehir kararını verdi, Eskişehir istiklal, istikrar, istikbal dedi. Şimdi çalışma zamanı. Durmak yok yola devam diyoruz. Mart 2019 hedeflerimize sizlerin gücüyle ulaşacağız. Zafer bizim oldu” şeklinde konuştu. 

Gümbür gümbür geliyoruzAK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Dündar Ünlü ise, “Hemşerilerim Allah sizden razı olsun. Eskişehir’de gereken dersi verdiniz, Türkiye’de gereken dersi verdiniz. Bundan sonra meşaleyi yaktık önümüze kattık gümbür gümbür geliyoruz. Sefer bizimdir, sefer inananlarındır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sizi asla mahçup etmeyeceğiz” diye konuştu. 

Osmanlı tokadını patlattınızAK Parti Milletvekili adayı Ahmet Namık Akdoğan, “Biz size bir şamar vurun dedik, siz Osmanlı tokadı patlattınız. Sayın Cumhurbaşkanımızı başkan yaptınız. Meclisi de esirgemediniz. Allah sizden razı olsun”

Zaferimiz mübarek olsunAK Parti Milletvekili adayı Nurettin Kaba, “Zaferimiz mübarek olsun. Allah daha büyük zaferlerle beraber olmayı nasip etsin inşallah. 2019 yerel seçimlerinde de bu zaferimizi daha büyük zaferlerle taçlandırmak istiyoruz”

Bütün mazlumlar bayram ediyorAK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Serhat Tunç, “Mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığınız için rabbim hepinizden razı olsun. Sizlerle birlikte bütün mazlumlar bayram ediyor şu anda. Allah birliğimizi dirliğimiz bozmasın”

Liderimiz kim bunu gösterdinizAK Parti İl Başkanı Murat Özcan, “Muhteşemsin Eskişehir, elinize sağlık. Liderimiz kim bunu gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Sokak sokak hepimizle beraber gezdiniz, Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaptınız. Hepinize selam olsun” 

Türkiye böyle güzelAK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, “Bugün alınan bu zaferin asıl sahipleri sizlersiniz. Sizler sayesinde Eskişehir böyle coşkulu, Türkiye böyle güzel. Aşkla şevkle muhabbetle hep birlikte çalıştık. Her birinizi muhabbetle kucaklıyorum. Sefer bizim, zafer Allah’dan” 

Eskişehir sana da bu yakışırdıAK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, “Bu akşam ne muhteşemsin Eskişehir. Maşallah Eskişehir. Cumhurbaşkanının arkasında dik durmaya devam eden Eskişehir.  Eskişehir tam da sana bu yakışırdı. İyi ki varsınız” diye konuştu.