Ani kilo kayıpları için yapılan şok diyetlerle sağlığınızı kaybetme riski ile yüz yüze kalabilirsiniz. Kulaktan dolma bilgilerle yapılan şok diyetler, ilk hafta birkaç kilo kaybettirse de uzun süreli açlık durumlarında birçok rahatsızlık kendini gösterebilir. Şok diyetler sürdürülebilir olmadığı için bıraktığınız anda verdiğiniz kilonun iki katını geri alabilirsiniz. İşte Aristo Diyeti tüm bu riskleri ortadan kaldırmak ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek için en ideal beslenme programlarından biridir. Aç kalma endişesi olmadan, kendinizi kilonuzla ilgili kaygılı hissetmeden, halsiz ve yorgun olmadan da kilo verebilirsiniz. Aristo Diyeti yalnızca kilo vermeyi değil aynı zamanda sağlıklı ve huzurlu bir yaşama sahip olmak için ilk adımı atmanızı sağlar. Bitkisel bazlı beslenme ile hormon seviyesi dengelenir ve böylece uzun vadede kendinizi hafif, ince ve mutlu hissedersiniz. Günden güne kilo kaybetmek ve sağlıklı olmak sizi çok daha motive hale getirir.

Aristo Diyeti yapan kişiler 3 haftanın sonunda çok daha rahat bir uyku çektiğini, kan şekerlerinin dalgalanmadığını, açlık hissine kapılmadığını ve öncekine göre daha hafif hissettiğini söyler. Aristo Diyeti tam da bunu amaçlar.

Aristo Diyeti’nde tekdüze bir diyet listesi verilmez. Kişiden alınan saç teli ile bir genetik testi gerçekleştirilir. Bu test sonucunda kişinin neden kilo veremediği saptanır. Tüm bilgiler değerlendirilerek kişiye en uygun beslenme tablosu oluşturulur. Hangi vitaminlere ihtiyaç duyduğu, alerjileri ya da hassasiyetleri göz önünde bulundurularak tamamen kişiye özel olacak şekilde bir diyet listesi hazırlanır.

Aristo Diyeti bitkisel bazlı beslenmeyi önerir. Diyete başlanan ilk 3 haftada hayvansal gıdaları tüketmeyi bırakıp çiğ sebze ve meyve ağırlıklı beslenme tercih edilir. Şeker düzeyi düşük meyveler ve sebzeler için herhangi bir sınırlama yoktur. Yapılan bir ya da iki günlük detokslarla da vücuttaki toksinler ve ödem atılır.

Aristo Diyetini en doğru şekilde yapmak için Dr.Gönül Ateşsaçan ile yüz yüze görüşerek danışmanlık alabilirsiniz. Bunun yanı sıra hangi şehirde olursanız olun uzaktan diyet hizmeti için whatsapp üzerinden de görüşme sağlayabilirsiniz.