Günlük hayatımızda en çok yaz ayında havaların ısınması ile şortlar meydana çıkmaktadır. Deniz sezonunun açılması ve tatilcilerin tatil beldelerine gidecek olması ile bayan şort alımları elbette ki başlamaktadır.

Her tarza, her bütçeye ve istediğiniz kaliteye göre bu ürünleri bulmanız oldukça kolaydır. Rahat olmasından ziyade birçok yerde giyilebilmektedir. Daha çok deniz kenarlarında giyilen şortlar aynı zamanda piknik yerlerinde, spor yaparken ve ev ortamında da tercih edilmektedir.

Bayan Şort Modelleri 

Oldukça fazla bayan şort modelleri bulunmaktadır. Kısa veya diz kısmında olabilmektedir. Aynı zamanda kot şort yırtıklı, eskitme, taşlı, püsküllü, cepli veya cepsiz olabilmektedir. Keten şort' un da işlemeli, cepli, cepsiz ve püsküllü gibi modelleri bulunmaktadır. Yine Penye ve kumaş gibi birçok modelini de bulabilirsiniz.

Bayan Şort Renkleri

Şort modellerinde kot şortların koyu lacivert, açık mavi buz mavisi gibi birçok renk seçeneği vardır. Keten bayan şort ise düz renk de olabilmektedir. Ayrıca penye şortların üzeri çiçekli, böcekli şeritli birçok çeşidi bulunmaktadır. Sizlerde şort ihtiyacınızı https://www.roman.com.tr/kadin-sort adresinden giderebilirsiniz.