Kraft kutu modelleri, gerek malzemesi gerek işçiliği ile son dönemlerde büyük ilgi gören minimalist trendlerin başında yer almayı başarmıştır. Çağımız gereği özellikle ticari kimliği olan işletmeler, kullandıkları paketleme ürünlerinin şık olmasının yanı sıra kullanışlı ve dayanıklı olmasına da özen göstermektedir. Bu modeller ise benzersiz tasarımları ve dayanıklı yapıları ile popüler modeller arasında başı çekmeyi başarmıştır. 

Kargo ve paketleme alanında sıklıkla kullanılan kraft kutu modelleri Milim Matbaa tarafından gururla ve özenle üretilen yüksek kalitede işçiliğe sahip modellerdir. Geri dönüşüme uygun olan bu modellerin üzerine baskı tekniğinin uygulanabiliyor olması beraberinde işletmelere uygun fiyatlı reklam imkanı da sunmaktadır. 

Şık ve Gösterişli Kraft Kutu Modelleri

Selüloz hamurundan birçok işleme tabii tutularak üretilen kraft kutu modelleri, Natural olması sebebi ile kendisine has özeli bir renge sahiptir. Üzerine tercih edilen isteğe bağlı baskılar sayesinde her bir kraft kutu modeli işletmeye özel hale getirilebilir. Kargo firmalarının yanı sıra insanlara ürün hizmeti sunan firmaların da birincil olarak tercih ettiği model yelpazesi ise oldukça geniştir. 

Logo baskılı kargo kutusu ya da klasik kargo kutusu modellerinin yanı sıra kıyafet kutusu, basılı kraft kutusu, parfüm kutusu, logo baskılı sabun kutusu, şarap kutusu, kraft hediye kutusu gibi farklı modeller de göze çarpan modeller arasındadır. 

Hiçbir Yerde Olmayan Özel Tasarımlar

Karton kutu denildiğinde akla geniş sınırlar gelmese de günümüzde farklı model ve tasarımlarda birçok kraft kutu modeli bulmanız mümkündür. Özellikle işletmelerin kendisine özgü olmasını istediği bu modellerin kişiselleştirilebilir olması da modellerin fazlasıyla tercih edilmesinin temel nedenleri arasında yer alıyor. Sağlam ve kaliteli işçilik ile üretilen özel tasarımlar, sağlamlığı noktasında kullanıcılara uzun vadeli kulanım imkanı sunuyor. 

Kullanıcıların modelleri uzun süre kullanması işletmelerin de uzun süreli reklamı anlamına geliyor. Sizler de hiçbir yerde olmayan özel tasarım modelleri tercih ederek işletmenizi kendisine özgü bir kimliğe kavuşturarak hedef kitlenizi büyütmek istiyorsanız Milim Matbaa web sitesine giderek size en uygun modelleri inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.