İzmir psikolog danışmanlık desteği almak amacıyla araştırma içindeyseniz, farklı psikolojik problemlere yönelik sağladığımız terapi ve online seanslar ile yanınızdayız. Psikolojik danışmanlık ve klinik psikolog hizmetlerimizde, pek çok farklı ruhsal soruna eğiliyoruz. Eğer bireysel olarak kaygı, depresyon, yeme bozukluğu gibi durumları yaşıyorsanız, izmir’de tavsiye edilen psikologlarımızdan bireysel terapi randevusu alarak yararlanabilirsiniz. 

Evli bir çift olarak iletişim konusunda problemler yaşıyor ve ilişkinizde belirli travmatik dönemlerden geçiyorsanız, çift terapilerimizle sorunlara çözüm bulabilmenizi sağlıyoruz. Bildiğimiz gibi çocukların da kendilerine ait bir dünyaları var ve aile içinde yaşana tartışmalardan okuldaki zorlu koşullara kadar pek çok durum onların da psikolojileri üzerinde etkili. Çocuklara yönelik sunduğumuz klinik ve online destek ile onların sağlıklı bir psikolojiye sahip olabilmeleri ve geleceğe umutla bakabilmeleri için çalışıyoruz. 

İş Yerinizdeki Çalışanlara Yönelik Psikolojik Destek Alma Fırsatı

İş yeri psikoloğu hizmetimizle, çalışanlarınızın iş yaşantısında daha pozitif bakış açısı içinde yer alabilmeleri için desteğimizi sunuyoruz. Biliyoruz ki günümüz iş yaşantısında rekabet son derece ön planda. Bu gibi şartlarda ise stres seviyesinin üst noktalara ulaştığı anların yaşanması son derece normal hale geliyor. Diğer yandan çalışanların kendi hayatlarına dair yaşadıkları sorunlar, değişen aile ve çift dinamikleri de iş yaşantısındaki performansa ve günlük davranışlara yansıyabiliyor. Bu yüzden çalışanların sağlıklı psikolojik yapılarını koruyabilmelerine, kaygılarını geride bırakabilmelerine yönelik psikolog desteğimizi sağlıyoruz. İzmir iş yeri psikoloğu sayfamızı ziyaret ederek bu konuyla ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Uzman Psikologla Çözüm Odaklı Terapi Fırsatı

Çözüm odaklı terapilerin en temel nitelikleri sorunların çözümüne odaklanmadır. Bu terapi tipinde danışan süreç sonunda başarmak istedikleri üzerine rahatlıkla odaklanabilir. Çözüm odaklı terapi çok daha kısa sürede hızlı değişimi sağlayabilecek bir teknik olarak literatüre girmiştir. Çözüm odaklı terapilerimizde odak noktası, danışanımızın günlük hayatında yaşadığı sorun ve onu memnun etmeyen noktaya ulaşmasına sebep olan durumdur. 

İç görüyü geliştirmek yerine sorunu çözmeye odaklandığımız bu teknikte, sorduğumuz sorular ile elde etmek istediğiniz noktaya varabileniz için çalışıyoruz. Her danışanımızın probleminin çözümüne bizleri yönlendiren iç ve dış kaynaklar bulunur. Terapimizde bu içsel ve dışsal kaynakları harekete geçirmeyi amaçlarız. Bill O’Hanlon ve Steve De Sahzer tarafından dünyaya kazandırılan çözüm odaklı terapi, değişimi kaçınılmaz hale getiren teknikler arasındadır. Bu teknikte sizlerin yanında olarak, kaygı, depresyon, ani duygu değişimler, travma ve diğer sorunları aşabilmeniz için psikolojik desteğimizi sunuyoruz. Özellikle çift terapisi, cinsel terapi, çocuk ve bireysel terapi alanlarımızda çözüm odaklı tekniği deneyimleyebilirsiniz. 

Online Psikolojik Danışmanlık Hizmetiyle Kaygıları Geride Bırakın

Psikolojik danışmanlık hizmeti dendiğinde aklınıza sadece klinik şartlar gelmemelidir. Artık online görüşmeler çerçevesinde de oldukça başarılı sonuçları elde ettiğimiz terapi desteğimizi sizler için sunuyoruz. Birebir görüşmeden herhangi bir farklı olmayan online psikolog desteğimizle, ruhsal durumunuzu bozan sorunların kaynağına iner ve sizlerin de farkındalık düzeyinizi yükseltmeyi amaçlarız.