Bluetooth kulaklık, kablosuz bir şekilde müziğin aktarıldığı cihaza bağlanıp müzik ve ses kayıtlarını kesintiye uğratmaksızın dinleten kulaklık çeşididir. Müziğin yanı sıra telefonla konuşmayı da sağlayarak iletişime katkıda bulunur.

Kulak içi, kulak üstü, askılı ve konuşma kulaklığı olarak farklı modelleri bulunur. Ayrıca farklı tasarım, renk ve modelleri ile birçok seçeneğe sahiptir. Bluetooth kulaklık , bir kabloya ihtiyaç duymadan tablet ya da telefonunuz çantanızda iken dahi ses akımını kesmez. Üstelik konuşmayı ya da müzik dinlemeyi bırakmadan spor aktivitelerine devam etmenize olanak tanır.

Bluetooth Kulaklık Önemli Özellikleri

Bluetooth kulaklık, sesi kesintisiz vermek adına duyarlılık ve sürücü bakımından oldukça gelişmiş olup aynı zaman da yine kesintiye sebep olmasın diye güçlü bluetooth bağlantısı özelliklerine sahiptir. Geniş bluetooth aralıkları sayesinde, telefonunuz ya da tabletiniz aynı odanın farklı köşelerinde iken bile kesintiye uğratmaz. Bir usb girişi ve şarj kablosu sayesinde bir kaç saatlik pil dolumundan sonra uzun süreli kullanım sağlar.

Üstelik bazı tasarımlarında yer alan zoundplug özelliği sayesinde tek kaynaktan gelen sesi birden fazla kulaklık ile dinleme olanağı tanır. Spor yaparken kullanıma uygun olan kulak içi kulaklıklar, daha fazla konfor sunmak adına farklı boyutlarda kulaklık ucu seçenekleri bulundurur. Ayrıca her üründe 2 yıl garanti mevcuttur. Siz de bu ürünleri incelemek istiyorsanız https://www.desibela.com/bluetooth-kulakliklar linkinden bilgi alabilirsiniz.