Eskişehirli hanımlara güzellik ve bakım hizmetlerini geniş bir yelpazede sunan Este Lórien Güzellik Stüdyosu, faaliyetlerine başladığı ilk günden beri Eskişehir güzellik salonu hizmetlerine getirdiği yeni ve farklı bakış açıları ile hanımların öncelikli güzellik salonu tercihi olma başarısı gösterdi. Bu bağlamda gerek sağladığı hizmetlerdeki yenilikçi yaklaşımıyla gerekse kurumsal hafızası ve deneyimiyle Eskişehir'de ve Türkiye'de sektörün pek çok açıdan rol modeli ve lokomotifi olma gayesine kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Geniş Bir Hizmet Yelpazesi

Este Lorien Güzellik Stüdyosu  oldukça steril çalışma ortamı ve yeni nesil güzellik / bakım ekipmanları ile Eskişehirli hanımlara metropol kalitesinde hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Bu doğrultuda fiyat & kalite parametresi azami ölçüde gözetilerek, kişisel bakıma dair ihtiyaç duyulan pek çok hizmet, alanında deneyimli estetisyenler eşliğinde kesintisiz olarak verilmeye devam etmektedir.

En Güncel Uygulamalar

Sunulan hizmetler içerisinde en beğenilen ve tercih edilen uygulamalar şu şekilde sıralanabilir.
•    Klasik ve derinlemesine cilt & yüz bakımı paketleri
•    Bölgesel ve tüm vücut epilasyon paketleri (En sık tercih edilen)
•    Kirpik bakımı, kirpik liftingi ve keratin bakım işlemleri
•    İpek kirpik uygulaması
•    Microblading, kaş kontürü, kaş tasarımı ve şekillendirme uygulamaları
•    Kalıcı makyaj, dudak kontürü, eyeliner hizmetleri

Sağlanan hizmetlerde küresel düzeyde bilinen, tercih edilen ve insan sağlığına zarar vermeyecek mahiyette yüksek kalite standartlarına sahip ürünler veya donanımlar ekseriyetle tercih edilmektedir.

Tüm Hizmet ve İşlemlerde “Önce Hijyen”

Güzellik salonu tarafından sunulan tüm hizmet ve işlemlerin tamamında hijyen ve sterilizasyon hususlarına maksimum seviyede hassasiyetle yaklaşılmakta ve öncelik verilmektedir.  Bu kapsamda tüm uygulamalar “önce hijyen” mottosu ve prensibi ile kişiye özgü ve kullan at niteliğine sahip özel ürünler ve materyallerle yapılmaktadır. Aynı şekilde kullanılan tüm ekipmanlar, cihazlar ve işlem odaları her uygulama öncesi ve sonrasında derinlemesine olarak sterilize edilmektedir.

Bununla birlikte butik bir hizmet yaklaşımı çerçevesinde gün boyunca yalnızca sınırlı sayıda işlem kabul edilmekte olup, işlem planlamaları randevu esası ile yapılmaktadır.

Böylelikle hem kalabalık bir ortamda, uzun vakitler işlem sırası bekleme probleminin hem de umumi bir ortamda insanların iç içe bulunmalarının önüne geçilmesi ve bundan dolayı oluşabilecek bulaşıcı sağlık risklerinin ortadan kaldırılması yönünde gerekli tedbirler alınmaktadır. Söz konusu butik, kişiye özgü ve hijyenik hizmet yaklaşımı, pandemi gibi dönemsel süreçlerden bağımsız olarak her dönem uygulanan ve uygulanmaya devam edecek hizmet ilkesinin bir gereği olarak benimsenmektedir.

Este Lórien’de Eşsiz Bir Deneyim Fırsatı

Este Lórien Güzellik Stüdyosu tarafından sunulan lazer epilasyon uygulamaları, cilt bakımı hizmetleri, kaş ve kirpik bakım / lifting işlemleri, kalıcı makyaj gibi birçok hizmet hakkında bilgi almak için firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.estelorien.com.tr/

Siz de pırıl pırıl ve hijyenik bir ortamda eşsiz nitelikte bir uygulama deneyimi yaşamak istiyorsanız, firma ile iletişime geçip randevunuzu oluşturarak ücretsiz kıl ve cilt analizi seanslarına katılabilir, Este Lórien’in huzur dolu dünyasında benzersiz bir gezintiye çıkabilirsiniz.